Sivut

18.5.2013

Väännä se rautalangasta!


 


Läheskään aina ei into tekemiseen kohtaa tarvetta. Kuten nyt esimerkiksi rautalankavääntelyn osalta. Mikään seinä ei erityisesti huutanut tekstiä tai kuviota kylkeensä, mutta tarve päästä kokeilemaan kieputtelua oli kuitenkin pakottava. 
Jokainen lapsellinen henkilö tietää epätoivon joka joskus usein kohtaa kun lapsi ei nuku/ ei nukahda/ heräilee/ nukkuu levottomasti. Inspiraation lähdettä on siis turha etsiä kovin kaukaa. Aika usein tekisi nimittäin mieli vääntää se rautalangasta...
Tekstimalli on kirjoitettu käsin paperille jota seuraten kieputtelin muovipäällysteistä johtoa. Vain terävimmät nurkat kaipasivat pihtejä osakseen, muuten selvittiin näppituntumalla. Lopuksi pintaan muutama kerros valkoista spraymaalia. Valmis!
Vaikka teksti kuuluisi ehdottomasti neitosten huoneeseen en sitä sinne saanut, joten koristakoot nyt meidän aikuisten sängynpäätyseinää. Ja onhan se toisaalta niin että jos me herätään aamulla hyvin nukkuneina, ovat neitosetkin todennäköisesti nukkuneet loistavasti. 


18 kommenttia:

 1. Hienosti väännetty ;) Joskus kieputtelin lapsen nimen rautalangasta, voiskin pitkästä aikaa väännellä jonkun kivan tekstin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautalangasta sais hienoja loruja tai pitempiäkin lausahduksia seinille. Näin taannoin jonkin fiilistelykuvan jossa oli kokonainen seinä täynnä rautalankakirjoitusta, se oli hieno!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No voi kiitos. Tässä ei suuria taitoja tarvittu. :)

   Poista
 3. Hieno taivuttelu, ja ihanan levollinen makkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Makuuhuoneen suhteen (kuten aika paljon muutenkin mitä nyt ympärilleni vilkaisen) suosin vaaleita ja rauhallisia sävyjä. Mitä vaaleampaa sen parempaa. Jää tilaa ajatuksille ja suunnitelmille. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jostainhan tämäkin idea on alkuperäisin, mutta enää en kyllä muista että mistä.. ehkä jostain sisustuslehdestä?

   Poista
 5. Heh, minä luin vahingossa tuon että: Kuku hyvin :D! Just sain oman pikkupirpanani vihdoinkin unten maille... Olisi vaan halunnut kukkua, eikä nukkua. Ps. pidän blogistasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuku hyvin! Sopis kuvaan täydellisesti sekin, se meillä - ja varmaan monessa muussakin lapsiperheessä- ainakin osataan! ;) Kiva että viihdyt täällä! :)

   Poista
 6. Oi mutta tämähän on hauska idea kotiin! Pistän korvan taakse, jos sitten joskus on se oma koti. :)
  Vivi Vinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, tällaisenhan voi tehdä mihin tahansa kotiin! Kiinnitin tekstit nuppineuloista leikatuilla pienillä pätkillä joista ei seinään jää jälkiä juuri lainkaan, suosittelen! :)

   Poista
 7. Hei vaan! Löysin blogisi kun googletin seinälle maalattavaa puuta. Luin koko blogisi läpi ja aivan vallan ihania juttuja olet tehnyt :) Minusta tuli nyt vakkari lukija :)Sain paljon uusia kivoja ideoita ja puu maalataan lapsen huoneen seinään pikimmiten, niin hienoilta nuo puut näytti! Että kiitos vaan sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Terhi, ja tervetuloa! Kiva että löysit toteuttamiskelpoisen idean ja roppakaupalla inspistä - se on tän blogin tarkoituskin, sen lisäksi siis että toimii työpäiväkirjana. Törmäilläänhän ja käy huikkaamassa kun saat puun valmiiksi ja jos sitä pääsee blogimaailmassa vilkaisemaan! :)

   Poista
  2. Hei! Puu on valmis, tai on ollut jo jonkin aikaa mutta nyt vasta laitoin sen blogiini. Jos haluat käydä katsomassa, se löytyy täältä http://terhintekema.blogspot.fi/2013/07/sisustusjuttuja.html. Kiitos vielä inspiraatiosta :)

   Poista
 8. Oioioi, niin sulosen, herttanen idea!

  VastaaPoista