Sivut

16.4.2013

Arvonta



Lupailin jotain, muistatteko? Nyt olisi lupausten lunastuksen aika! Syitä juhlintaan on monia; blogin perustamisesta tulee kuukauden sisään kuluneeksi kaksi vuotta ja ihan yksin tätä parin vuoden matkaa ei ole tarvinnut tehdä, kiitos siitä teille lukijoille. Sen kunniaksi haluan järjestää arvonnan, joka on avoinna ihan jokaiselle!

Koska kahdensadan lukijan raja ylittyi eilen ja satasen arvonta jäi aikanaan suunnittelun asteelle, nyt arvotaan sitten senkin edestä! Arvontapalkintoja on kaksi; köynnöskranssi ja keinonahkainen pitsilaukku. Arvon kaksi voittajaa, joista ensimmäinen saa valita kumman arvontapalkinnon haluaa itselleen. Toiseksi tullut saa luonnollisesti jäljelle jääneen. Reilua? :)







ARVONTAAN OSALLISTUMINEN:

- Saat yhden arvan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kuulisin mielelläni kuka olet, mistä löysit tänne ja mikä saa sinut inspiroitumaan!

- Saat kaksi arpaa jos linkität arvonnan blogiisi  (voit käyttää ylintä kuvaa)

Mainitse kommentissasi jos olet mukana kahdella arvalla. Jos osallistut nimettömänä, keksi itsellesi nimimerkki joka varmasti erottuu muista. Arvonta-aika on 16.4.-30.4., arvonnan suoritan vapun jälkeen.

Hei, tasapuolisesti onnea kaikille osallistujille!



63 kommenttia:

  1. Mä olin nopein, voisinko kerrankin voittaa :)? Onnea iiiisosta määrästä lukijoita ja synttäreistä! Olen ehdottomasti mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  2. No mä oon vaan mä ja löysin tänne tietty siks, että oot mun ystävä <3 Ja tiesin, että pidät tällästä blogia :)

    Halua ois itselläkin tehdä kaikenlaista, mutta kun puuttuu se taito hyppysistä. Siksipä ihastelenkin näitä sun tekeleitä :)

    En omista blogia, joten yhdellä arvalla mukaan jännäilemään josko vaikka onni potkasis :D

    <3

    VastaaPoista
  3. Maria A. Tuusulasta ja löysin tämän blogin kaverin kautta (facebookin ihmeellisestä maailmasta) ja osallistun kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  4. Heips!Löysin blogiisi vastikään Korukoppa-blogin kautta johon löysin siis juuri ennen Sinun blogisi löytymistä.
    Onneksi löysin :))
    Olen tavallinen,perheellinen duunari-äiti joka inspiroituu virkkauksesta.Satunnaisesti jostain muustakin,mutta koukku on mun juttu!Opettelun iloa..
    Mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  5. Mä oon nuori ja käsityöinnostunut, jolla jää monet työt vain haaveiden tasolle, yllättäen... Blogiin löysin yhteisen tuttumme kautta, jonka kanssa vaihdetaan käsityöideoita ja kuulumisia. Inspiroidun vuodenajoista ja ihanista kuvista joita blogisi pursuilee!!

    Kiitos kivasta blogista ja superhyvistä inspiraation lähteistä!
    Mukana yhdellä arvalla!

    T. Höperöitynyt opiskelijaneiti alias Iina

    VastaaPoista
  6. Jes! Nyt on sormet ja kaikki varpaatkin ristissä! Kahdella arvalla mukana taistelemassa kynsin ja hampain ;) Ja mistäkö inspiroiduin? Juuri tällaisista blogeista ja sinun kaltaisista ihmisistä. Enkä enää muista, kuinka tänne löysin! Ennen vai jälkeen maratonin... Mutta viis siitä, tärkeintä, että löysin :)

    VastaaPoista
  7. Kahdella arvalla :) Olen myöhäisherännäinen korujen näpertelijä, eli reilusti yli kolmekymppisenä huomasin että osaan tehdä muutakin kun soittaa suutani :) Löysin tämän jonkun blogin kautta, en muista kun on niin monta uutta blogia seurattavana!

    VastaaPoista
  8. Eija naapurikunnasta, siitä isosta kaupungista :)
    En muista mitä kautta aikoinaan tänne eksyin, mutta ihastuin juuri kaikkiin pitsitöihisi. Ja paikkakuntamme sanomalehdessäkin saimme ihailla töitäsi!
    Ehdottomasti mukaan kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  9. En edes muista mistä tänne päädyin? Huippukiva blogi kuitenkin, tykkään ja inspiroidun! Onnea kaksivuotiaalle!

    VastaaPoista
  10. Mukana ollaan :) Jonkun käsityöaiheisen blogin kautta olen varmaan tänne eksynyt ja sitä myöten juuttunut. Inspiroidun kovasti toisten bloggareiden ihanista töistä ja surkuttelen kun aikaa ei kaikkeen tunnu mistään löytyvän. Täällä kirjoittelee siis käsitöihin ja erityisesti ompeluun hurahtanut kotiäiti, jonka vuorokaudessa on takuulla liian vähän tunteja.

    VastaaPoista
  11. Moi! Muistan hyvin miten tänne päädyin, se oli se eräs hiekkalaatikkokeskustelu mikä nolottaa vieläkin! Inspiroidun kyllä ja paljon, erityisesti puikoista ja koukuista mutta tämän blogin myötä mm ompelusta ja uusimpana taistelutoverina odottavat ne köynnöslampun neljä valmista oksaa... Olen siis yhdellä lipukkeella mukana. Haluankin voittaa ainoastaan tuon kranssin koska tuo ihana laukku näyttää kovin tutulta :). Terkuin Päivi

    VastaaPoista
  12. Yhdellä arvalla mukana.
    Tänne päädyin Facebokista ja ompelen paljon harrastuksekseni ja kirjoitan blogia samaisesta aiheesta :)
    Rakastan kauniita ja värikkäitä kuoseja!

    VastaaPoista
  13. FB:n kautta olen löytänyt niin sinun kuin monen muunkin blogit. Ihastellen katselen kättesi jälkiä. Jotenkin niin rauhaisia aikaansaannoksia. :)

    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  14. Pellavasydän-putiikin pitäjä, joka ei muista, miten on tänne päätynyt. Yleensäkin kaikki käsityö-, askartelu-, kierrätys-, tuunausblogit kiinnostaa. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  15. Kivaa:) Löysin tänne Korukopan Eijan vinkkauksella! Ja osallistun yhdellä arvalla !

    VastaaPoista
  16. Löysin blogisi Korukoppa-blogin kautta :) Arvonassa mukana yhdellä arvalla ja jäin heti lukijaksesi.

    VastaaPoista
  17. Kaksi arpaa, kiitos!
    Joskus kesällä intouduin siitä sun Taikametsä-hupparista ja siitä se vaklaaminen sitten lähti. Värit, kierrätys ja hyvät ideat saavat innostumaan aina uudelleen ja uudelleen.

    VastaaPoista
  18. Moi, mä oon Kesänaapuri ja oon blogiholisti! ;) Olen löytänyt blogisi jonkun toisen blogin esittelemänä, mutta en enää yhtään muista tarkemmin. Inspiroidun kovasti nerokkaista blogeista, ja vaikka mullakin on blogi, ei sinne vaan tule postattua kovin usein, vaikka asiaa olisikin. Mutta sitäkin innokkaammin seuraan siis muita, ja sun blogissa ihastuttaa iloiset ja hyväntuuliset työt, ja tosi moni vaate on ollut samantyylinen mitä itsekin voisin kuvitella pitäväni. Noita pitsiliinojakin on jemmassa ihan just sun laukkujen inspiroimana, vielä en oo kehitelly mitään fiksua niistä, kun en halua kopioida täysin :)

    Yhdellä arvalla mukana, olisipa onni myötä :)

    VastaaPoista
  19. Minä löysin blogiigi googlella, olisko hakusana ollut juuri pitsi. Valitsisin laukun =)

    Yhdellä arvalla mukaan!

    VastaaPoista
  20. Korukopan Eija vinkkasi arvonnasta ja sitä kautta löysin tänne.Ihku tuo pitsilaukku:-) Yksi arpa

    VastaaPoista
  21. Yhdellä arvalla mukaan. Mie olen kahden lapsen äiti, harrastenäpertäjä, avovaimo, lyhyt, sisko, lapsi, bloggari, huumoritajuinen, kaveri.... jne :)
    Tänne löysin..öö, en enää muista mitä kautta joskus olen tänne tullut.
    Ja mistä inspiroidun? Sitäkään en oikein tiedä.. ehkä muiden töistä, omista lapsista, ja tarpeesta tehdä jotain.

    VastaaPoista
  22. Yhdellä arvalla mukana. Maijan kautta muistaakseni tänne löysin ensimmäisen kerran tieni :)- Taina-

    VastaaPoista
  23. Uusi lukija ilmoittautuu!
    Korukopan Eijan kautta tänne päädyin.
    Pitsituunailut on yksi mielenkiinnon kohde, itse ostin vähän aikaa sitten kasan pitsejä ja pari juttua niistä on suunnitteilla, mutta lisäideoita on aina kiva saada!

    VastaaPoista
  24. Löysin tänne "äitiryhmästä" :)monia hyviä ideoita oon löytänyt täältä. t. Maiju

    VastaaPoista
  25. Moi!Olen kotimamma savon sydämestä ja löysin tänne Korukopan kautta:).Olen yhdellä mukana:)

    VastaaPoista
  26. Kun ei oikein itse saa aikaiseksi eikä osaakaan, niin on kiva lukea ja katsella kuvia, mitä joku taitavampi ja aikansa paremmin käyttävä tekee. Ja haaveilen sitten, josko minäkin...

    Blogiton olen, niin yhdellä arvalla joukon jatkossa.

    VastaaPoista
  27. Olen kässäilijä mamma, jolla bloggailua takana vuosi. Blogiisi päädyin Anna P:n kautta. Meillä on siis yhteinen tuttu. :D
    Inspiroidun lähinnä sellaisista asioista, jotka tuntuvat ajankohtaisilta ja toteutettavilta. :D Värit ja omaperäiset ideat on PoP!
    Linkitän blogiin, joten 2 arpaa.

    VastaaPoista
  28. Minäkin tahdon mukaan. Koskaan en ole tällaiseen osallistunut ja omaa blogia ei ole, joten yhdellä arvalla mukana. *sormet ristissä* Löysin blogisi aikoinaan jo oman alueemme ompeluryhmästä.

    VastaaPoista
  29. Olen äippälomailija, joka on muutama kuukausi sitten löytänyt facebookin ompeluelämää ryhmät ja hurahtanut ihan täysin. Suunnitelmia aina tosin on enemmän, mitä ehtii toteuttamaan. :P Minulla ei ole omaa blogia, mutta nautin suunnattomasti muiden aikaansaannosten ihastelusta kaikenlaisissa käsityöblogeissa. Nämä ihastelut, ihanat kankaat ja oma pikku nöppis inspiroivat käsitöihin. On ihan mahtavaa saada aikaiseksi jotain aivan oman näköistä, etenkin pienen, hilpeän tyttöni päälle (siitä omille aikaansaannoksille nimi hilpee). :) Keski-Suomen ompeluelämää -ryhmästä olen tänne siis löytänyt. :)

    VastaaPoista
  30. Yhdellä arvalla mukaan! En muista enää miten blogisi löysin, mutta kovasti sitä on koluttu ja ihanuuksia löydetty, olet super taitava!! Minuakin inspiroi juuri tällaiset upeat blogit, joissa kokeillaan ja luodaan uutta rajoja tuntematta! Ja se inspiraatio, kun se iskee niin se iskee! ;)

    VastaaPoista
  31. Mukana yhdellä arvalla, kun ei omaa blogia ole. Löysin tänne alkujaan fb:n kautta. Näitä sinun blogin päivityksiä on ihana seurata kun omat toteutukset on hiukan vaiheessa. Ihania juttuja teet. Kunpa minäkin. Viimeksi ihailin ihanaa muistiliitutaulua. Olen ihan koukussa tähän blogiiin ja ja käyn täällä todeeeeeelllla usein. Tunnemme monikkopiireistä.

    VastaaPoista
  32. Myös yhdellä arvalla. Tyttäreni vinkkasi blogistasi ja olenkin seurannut tätä siitä asti. Yhteisiä tuttaviakin meillä on :D Pidän kovasti tuotoksistasi ja yritän imeä niistä vinkkejä, mm. ruttupipo, joka ei alkuperäismallina ollut ollenkaan niin sievä kuin sinun tekemänäsi. Terv. Merja M

    VastaaPoista
  33. Jaa-a. Taisin päätyä tänne googlen avulla ja jäin kerrasta koukkuun. Kerrankin tyylikäs ja kaunis käsityöblogi. Yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  34. Paulan sivuilta löysin tänne:). ihana blogi ja taidokkaita käsitöitä! yhdellä arvalla mukana:), kun omaa blogia ei löydy...t.Mari P

    VastaaPoista
  35. Yhdellä arvalla mukana, tuo kranssi olis ihana kyllä! Taisin sattumalta löytää jonkun toisen blogin kautta tänne ja sen jälkeen onkin tullut tavaksi säännöllisesti tulla ihastelemaan sun kätten töitä :)

    VastaaPoista
  36. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. :)
    Löysin tänne blogiisi Facebookin kautta. Ihania, tyylikkäitä ja aurinkoisia ompeluksia ja postauksia. <3

    VastaaPoista
  37. Yhdellä arvalla mukana ja tuon meidän paikallisen ompeluryhmän kautta tänne löysin. :)

    VastaaPoista
  38. Kahdella mukana! :) Ispiroidun kaikesta mahollisesta. Ulkona kaikista hienoista jutuista, lapsistani, kirjoista, tietty toisten blogeista jne.

    VastaaPoista
  39. Yhdellä arvalla mukana. Tulin tänne kiikkusaari-blogin kautta.

    VastaaPoista
  40. Mukaan yhdellä arvalla. Löysin ihanan blogisi Ompeluelämän kautta hiljattain, taisi olla se boleropostaus :) Inspiroidun kankaista, blogeista, musiikista...

    VastaaPoista
  41. Jaahas, yhdellä ehdottomasti mukaan! Hienoja virstanpylväitä blogisi saavuttanut :) Ei enää mitään hajua mistä tänne löysin. Mutta inspiroidun väkillä ihan kaikesta ja välillä en sotten mistään.. Kausivaihtelua.

    VastaaPoista
  42. Hei! En millään muista mistä blogisi löysin, aika äskettäin se kuitenkin tapahtui ja olin todella innoissani kun selasin postauksiasi läpi! Ihana blogi ja kauniita töitä. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan! Terkuin Mira, prinsessajuttu- blogista.

    VastaaPoista
  43. Minäkin haluan! Käyn usein vieraisilla ihailemassa kättesi töitä. Kunpa vain itsekin saisin aikaan näin paljon kaunista!

    lasiina

    VastaaPoista
  44. Yhdellä arvalla mukana. Löysin blogisi jonkin lukijan kautta, ja kiinnostus heräsi heti. Ihana blogi!

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Heippa!

    Löysin tänne ihan kaverin kautta, kun oli facebookissa linkittänyt/tykännyt sivustasi :) Onneksi tuli katsottua lähemmin, oon saanut aivan mahtavia omia ideoita ja inspistä tehdä omia juttuja. Itsellä aikaa rajoittaa juuri ensiviikolla vuoden täyttävä typykkä :) Mutta... täältä inspiroituneena, tilasin itselleni ensimmäisen käsityökirjan (Mekkotehdas), kun ihastuin niin kirjankaavalla tekemiisi tyttöjen mekkoihin <3

    VastaaPoista
  46. Ei hajuakaan, mistä olen tänne aikoinani löytänyt. Pitkään olen blogiasi seurannut, mutta en ollutkaan näemmä aiemmin klikannut itseäni lukijaksi. Nyt sen tein. :) Onnea kaksivuotiaalle!

    VastaaPoista
  47. Yhdellä arvalla mukana. Niin, miten löysin tänne? Hmmm, varmaan eka kerran Fb:n Ompeluelämää-ryhmän kautta. Nyt hetki sitten vasta liityin lukijaksi.

    VastaaPoista
  48. etsin Riine-mekon kaavaa kuvahaulla ja ihastuin tekemiisi Riine- mekkoihin ja kuvien kautta löysin blogisi, ihana!

    VastaaPoista
  49. Hei!
    Saavuin Korukoppa-blogin vinkkilinkin kautta.
    Nyt inspiroidun keväästä, valosta ja ihanista, raikkaista väreistä.

    Kaksi arpaa kiitos :)

    VastaaPoista
  50. Reilua! Mukana uutena lukijana 2 arvalla. Linkitin omaani http://bikkenpilttuu.blogspot.fi/
    jossa myöskin arvontaa meneillään :)

    VastaaPoista
  51. Mukana yhdellä arvalla, ja inspiroitumaan minut saa tällä hetkellä valo ja sen lisääntyminen luonnossa!

    Tervetuloa vastavierailulle blogiini, ja osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa designvalaisimen:

    http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/04/arvonta-upea-lundia-designvalaisin.html

    VastaaPoista
  52. Mukana yhdellä arvalla.
    T: Katja T-K

    VastaaPoista
  53. Mukana kahdella arvalla, linkitin omaan blogiini :) Blogiisi löysin jo kauan sitten jonkun toisen blogin kautta. Hauskaa, että juuri tänään mietin että vihdoin toteuttaisin tölkeistä tehdyn köynnösvalaisimen jollaisen sinäkin olet tehnyt, ja sitten päädyin tähän arvontaan jossa on palkintona tuo samaan tyyliin tehty upea kranssi :D Toivottavasti tämä oli enne ja arpaonni suosii ;)

    VastaaPoista
  54. Olen yhdellä arvalla mielellään mukana, tulin Bikken blogin linkistä tänne ensimmäistä kertaa käymään, vaan ei varmasti jää ainoaksi kerraksi. Minut saa inpiroitumaan kaikki uudet tavat tehdä vanhasta uutta ja käyttökelpoista.

    VastaaPoista
  55. Kahdella arvalla mukana.
    Onneksi olkoon lukijamäärästä sekä kahden vuoden taipaleesta.
    FB:n Saumanvarat ryhmän kauttahan tänne luikahdin katselemaan ja mukavallehan täällä näytti, joten tulen piipahtamaan uudemmankin kerran.
    Nykyisin inspiraationlähteinä toimivat neljä mussukkaa jotka valkkaavat aika omatoimisesti kankaita ja kertovat mitä olisi tarkoitus saada. Iältään nämä vaateliaat kullanmurut ovat 2v, 4v, 5v ja 7 v :D

    VastaaPoista
  56. Ehdinpäs vielä yhdellä arvalla mukaan:) Blogiisi löysin aikoinaan vanhan blogini puolelta, sinun jättämäsi kommentin perässä. Minua inspiroi kauniit kuvat ja oivaltavat käsityöt.

    VastaaPoista
  57. Yhdellä arvalla mukaan. Olen joulun jälkeen perustanut oman blogin ja nyt käyn ihastelemassa näitä aivan ihania blogeja. Tervetuloa vierailemaan blogiini silimukointia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  58. Yhdellä arvalla kisassa :)
    En enää muista, mistä löysin blogisi, mutta luultavasti googlaamalla jotain käsitöihin liittyvää ja siitä lähtien olen aina välillä käynyt kurkkaamassa päivityksiäsi.

    VastaaPoista
  59. Kahdella arvalla tavoittelen ihania palkintoja.

    VastaaPoista
  60. Löysin tänne aivan sattumalta selailemalla kivoja blogeja.
    Mukana yhdellä arvalla.
    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  61. Korukopan kautta tulin tänne ja heti kynnyksellä oli ihan selvää, että tästä tulee vakituinen kyläpaikka! Kivaa kierrätystä ja mukavia kädentaitojen esittelyjä. Ja huikean houkuttavat palkinnot arvonnassa..

    VastaaPoista
  62. Mukaan arvontaan! :) Blogisi on kaunis, värimaailma ihana. Mukavaa, kun teet monenlaisia käsitöitä. En muista mistä löysin tänne. Aika kauan olen lukijasi ollut.

    VastaaPoista
  63. Edelliseen lisäyksenä, kun unohdin mainita, että kahdella arvalla mukana. :) Eli siis blogisi on kaunis ja värimaailma ihana. Mukavaa, kun teet monenlaisia käsitöitä. :) Teri/ Raitapaitulin rakkaat

    VastaaPoista