Sivut

17.3.2013

Sydämiä, sydänystäviä




Ikasyrin sydänvelour päätyi pipojen lisäksi housuiksi. Aivan ihanaa, pehmeää kangasta. Voi kun itsekin osaisi tehdä itselleen näin kirkkaanvärisiä vaatteita!





Housujen kaava on High Jump (OB 4/11) koossa 110 cm. Taskut oma sovellus. Kasvunvaraa on reippaanlaisesti, mutta napakan vyötäröresorin ja lahkeensuuresoreiden vuoksi pääsevät käyttöön jo nyt. Kerrankin näin päin, yleensä onnistun ompelemaan just sopivia vaatteita jotka sitten jäävät ihan liian nopeasti pieniksi.

Voi, on tuo kangas vaan niin hurmaavaa, mietintämyssyyn jää josko sitten kuitenkin ompelisin jotain myös itselleni.. hyviä ehdotuksia kaavan suhteen?


EDIT: Pipoista löytyy enemmän aiemmasta postauksesta.

17 kommenttia:

  1. Siis nää on AIVAN ihanat!! Ja nuo tytöt <3 Voi maailma kuinka suloisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne semmoisia pieniä pirpanoita. <3 Mustasta sydänvelourista sais aika päheet housut pojallekin, tosin, en tiiä suostuisko enää parivuotias poika sydänkuvioista käyttämään. =)

      Poista
  2. Oi kun on ihanat värit. Ja mä en lakkaa ihmettelemästä, miten sä saat nuo tytöt poseeraamaan... :D. Ei onnistu meidän Irman kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjonta, lahjonta, lahjonta ja lahjonta. Pienet suklaamunat toimivat yllättävän hyvin! ;) Tosin nykyään ei enää onnistu läheskään niin helposti kuin vaikka kuukausi sitten, mutta onneksi kamera on nykyään hiukan nopeampi. =)

      Poista
  3. Ihanat setit :) Onko sulla valkoiset sydämet tuossa pinkissä? Mulla on tosi ikävän siniharmaat, en oikein vielä tiedä mitä sille kankaalle tekisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. eivät ne ihan puhtaanvalkoiset ole, mutta sävyero on mielestäni kuitenkin siinä määrin pieni ettei asia vaivaa. Olen kuullut että joku muukin valitteli harmautta, oisko sitten ekassa pesussa käynyt jotain?

      Poista
    2. En ole edes pessyt vielä. Elättelen toiveita, että pesussa hieman valkaistuisivat. Voi olla, ettei valmiina vaatteena nöytä noin pahalta kun ei ole tuota harmaata reunusta vieressä.

      Poista
    3. Kannattaa laittaa värisieppari mukaan koneeseen, jos se yhtään auttaisi asiaa. Toivotaan että kirkastuu!

      Poista
  4. Suloiset kuvat ja ihanat väriyhdistelmät!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat setit ja tytöt! Itse juuri eilen klikkailin omille kaksosille haalarikankaat noista sydämistä, pojalle mustan ja tytölle pinkin. Ja tämän postauksen jälkeen odotan kankaita vieläkin innokkaammin kun aikaisemmin :)
    P.S. Ihana nähdä tytöilläkin välillä sinistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Oispas kiva nähdä sitten kuvaa niistä haalareista! :) Meillä kovasti yritetään tuputtaa sinistäkin vaatekaappiin (minä yritän), mutta varsinkin toinen neitokaisista käy kyllä hyvin oma-aloitteisesti vaikka kesken päivän vaihtamassa päälleen enemmän prinsessamaista vaatetta.. yritystä silti on! Vaikka eihän siitä mihinkään pääse että lempivärit ovat lila, pinkki ja punainen, äidin mielestä kaikkien vaatteiden ei vaan tarttis olla ko. väreissä. ;)

      Poista
    2. En tiedä joko huomasit, mutta http://yllatysvieras.blogspot.fi/2013/04/the-haalarit.html löytyy kuvat meidän kaksikon uusista haalareista :)

      Poista
  6. Mahtavat karkit. Ja ihanan keväiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevättä tulee ompelemalla, kun se ei muuten meinaa näyttäytyä ollenkaan! Jos vaikka auttais...? :)

      Poista