Sivut

25.10.2012

Satupuu

Uusi koti on viimeistelyjä vaille valmiina. Innostukseni alkaa olla ylitsepursuavaa, ja jotain tekemistä on ollut pakko keksiä ettei odottaminen käy sietämättömäksi. Tulevan kuukauden aikana tiedossa on siis useampiakin postauksia erilaisista DIY-jutuista joita olen uutta kotia varten tehnyt. Tässä niistä ensimmäinen!
Satupuu löysi tiensä tyttöjen huoneen seinälle. Harmaa seinä hentoisen raikkaalla puukuviolla piristää muuten valkoisten seinien ympäröimää leikkihuonetta. Pitkän pohtimisen jälkeen päädyin maalaamaan puun harmaalle (x487) seinälle puhtaanvalkoisella sävyttämättömällä maalilla. Lehdet ovat tapettien jämä- ja näytepaloja.
Seinämaalauksen toteutus on "vanhanaikainen" - hahmottelin mieleisen puun tussilla paperille, paperilta puu kopioitiin piirtoheitinkalvolle ja kalvolta heijastin kuvion maalausta varten seinälle. Sittemmin kuulin että helpommallakin olisi päässyt kun olisi käyttänyt videotykkiä, mutta eihän siinä nyt olisi ollut yhtään samanlaista fiilistä!
Puu on reilut 2 m korkea, joten kokoa maalauksella on mukavasti. Jatkosuunnitelmiakin puun suhteen löytyy, mutta niihin sitten toisen kerran. Turha lie mainita kuinka neitoset innostuivat puusta (onko edes olemassa asiaa josta ei kaksivuotias innostuisi?), itse jäin vain miettimään kuinka seinä mahtaa kestää märkiä hellyydenosoituksia..

25 kommenttia:

 1. Puusta tuli tosi kaunis! Ja täytyy sanoa, että tuo harmaa seinä kontrastina valkoiseen on todella hyvä valinta. Ihanaa, että pääsette pian omaan kotiin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa, valkoinen ja pastellisävyt ovat kyllä ihanan raikkaita yhdessä! Muuttoon on niin raastavan lyhyen pitkä aika, mutta sieltä se tulee, päivä kerrallaan. Niinku teilläkin! :)

   Poista
 2. Aivan ihana! Mä olen kanssa haaveillut joskus tuollaisesta, vielä ei oo ollut sopivaa paikkaa...
  TOsi kaunis tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Taina! Se on muuten totta näiden maalausten kanssa että paikka tarttee miettiä hieman esim. tarrataiteiluita tarkemmin, mutta ehkäpä sille teidänkin puulle vielä hyvä paikka löytyy ajan kanssa. Vinkkaa sit millainen tuli! :)

   Poista
 3. Tästä tuli paaaaljon upeampi kuin osasin edes ajatella! Sä oot niin taitava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkö osannut kuvailla suunnitelmaa tarpeeks tarkasti? =)

   Poista
  2. Mun mielikuvitus ei vaan millään riittänyt :D

   Poista
 4. Siis ihan huikea! Joka ikinen kerta kun sinun blogiin tulen vierailulle, päädyn ihasteleman taitoja, ihmettelemään, mistä otat ajan ja kuinka ehdit. Mulla vain haaveena, päiväunen virkaa pitää tämä blogi joka ihastuttaa joka kerta! Kiitoksia siitä ja ihana puu. Todellakin jään odottamaan seuraavia postauksia.

  VastaaPoista
 5. on tosi hieno! mistä niitä piirtoheittimiä enää nykyään saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tiedä mistä piirtoheittimiä nykyään enää sais. Tuo mun käyttämä oli sukulaisen työpaikaltaan lainaama, itseasiassa poistoon tais sekin tarpeettomana mennä tämän projektin jälkeen. Taitaa kaikki tahot käyttää nykyään videotykkejä, tavallaan vähän harmi. :)

   Poista
 6. Ihan mielettömän kaunis! ihanat väriyhdistelmät, hento ja raikas at the same time! Mielenkiinnolla odotan näitä postauksiasia uudesta talosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Katsotaan mitä saan aikaiseksi kunhan muuttamaan päästään.. :)

   Poista
 7. Todella kaunis puu ja mua miellyttää myös kovasti nuo värit!

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis, ihanan hillitty =) Huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hillitty joo, välillä mietin tuliko siitä liiankin pliisu. Ehkä ei, tuohan lasten lelut kuitenkin ihan kivan kirjavan väripläjäyksensä tuonne huoneeseen.. ;)

   Poista
 9. Aivan mahtava ja niin sinun näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö ookin muuten hassua miten joku asia voi olla niin tekijänsä näköinen ihan vain bloginkin ja sen tuoman mielikuvan perusteella? :) Ja tässä tapauksessa on kyllä ihan oikeastikin oikeaan osunut mielikuva. :)

   Poista
 10. Todella kaunis!!!!! Aivan mahtavat värit noissa lehdissä!

  VastaaPoista
 11. Ehkäpä upein puu, jonka olen missään nähnyt..! Tuollaisen tekisin ehdottomasti itsekin, jos joskus tarvisi lastenhuonetta sisustaa :)

  VastaaPoista
 12. Tästä tuli kyllä todella kiva. :) Odotan jo että näen tämän(kin) livenä...

  VastaaPoista