Sivut

3.7.2012

Säilytyspurkit


Pääsin minäkin viimein tuunaamaan säilykepurkkeja kun töiden kautta sain tilaisuuden pelastaa kasan kannellisia metallipurkkeja pieneen muutosleikkiin.Ensiksi etikettien irroitus, liimatahrat ym. muut epätasaisuudet pois.... jonka jälkeen tapettiliisteriä, jämätapetteja ja joitakin skräppipapereita purkkien kylkiin kiinni. Pelkäsin -jälleen- miten liisteri pitää metallipinnassa, mutta pelko oli onneksi -jälleen kerran- aiheeton. Kiinni on ja pysyy!Tilpehöörin määrä on loputon, mutta tässä onneksi jo pientä järjestyksen alkua..

16 kommenttia:

 1. Vau! Purkeissa on ihanat pastellit värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pastellisuus on hiipimässä hiljalleen meille - ja en ole edes pitänyt siitä, siis ainakaan aiemmin. ;) Mikä lie nyt riepoo kun sitä tungeksii sisään ovista ja ikkunoista.. =)

   Poista
 2. Hienoja purnukoita! Oon kans päällystelly useita metallipurkkeja tapetilla, ja ihan tavis erikeepperikin pelittää vallan mainiosti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, hyvä tietää! Mulla tosin tuota liisteriä on litran pönikkä tuhottavana jo aiempien projektien jäljiltä, joten jos sen tyhjentelisi ensiksi. Laimennatko erikeepperiä vai laitatko sellaisenaan? Eikö kurtistele?

   Poista
  2. Oon laittanu ihan sellaisenaan, pensselillä levittänyt ohuen kerroksen joka puolelle. Eikä ole kurtistelleet :)

   Poista
 3. Noista purkeista tuli upeita. Ihana sävyjen harmonia niissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sellaisia aikaisen kesäaamun utuisia ehkä? :)

   Poista
 4. Ihanat! Järjestys se olla pitää. Ittellä tuntuu välillä tosin, että kun toisesta päästä saa valmiiksi, niin voi alottaa taas toisesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestys se tosiaan pitäisi olla, tahtoo vaan jäädä puolitiehen - ainakin mulla. En meinaa päästä edes järjestelyn alkuun, mutta onpahan nyt purkkeja ainakin.. ;)

   Poista
 5. Onpa kivat purkit ja kannetkin mukana. Olen ihan vähän, silleen hymyssäsuin, kateellinen =D

  VastaaPoista
 6. mistä nuo kannet oot noihin saanu???samanlaisia suunnitellut, mutta mistä kannet??? :-) aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannet ovat alkuperäisten purkkien omat. Nämä eivät ole niitä "tavallisia" säilyketölkkejä, vaan esim. lasten maidonkorvikkeita (ns. allergiakorvikkeet) myydään vastaavissa peltipurkeissa kansineen. :)

   Poista
 7. Mä olen suunnitellut vastaavaa mutta kankaalla päällystettynä tähän toimiston pöydälle kynäpurkiksi kun tästä tuppaa kynät aina katoamaan jonnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, eipä muuten tullut mulle kangas mieleenkään! Olis ollut kätevä materiaali sekin!

   Poista
  2. Teinkin sitten lautasliinoista. Tässä linkki http://www.virkkuuskoukku.blogspot.fi/2012/08/me-purkit.html

   Poista