Sivut

26.4.2012

Pom pom

Hurahdin. Eikä ihme, katsokaa nyt miten ihania!


Törmäsin pom pomeihin ensimmäisen kerran viime syksynä Etsyssä. Siellä eräs myyjä kaupitteli tekemiään pom pomeja ja ihastuin ikihyviksi. Pidin kuitenkin pääni enkä rikkonut päätöstäni olla tilaamatta mitään, siis yhtään mitään, sieltä. Ei siksi etteikö siellä olisi mitään ihanaa, vaan juuri siksi! Aika- ( ja raha-) syöppöjä löytyy riittämiin ilmankin. Sitten tuli kevät, ja yhdessä jos toisessakin blogissa alkoi vilahdella itse tehtyjä pom pomeja. Ja nehän ovatkin ihan helppoja tehdä!Ihanan kevyitä, raikkaita, hempeitä ja simppeleitä. Tykkään! Näillä juhlitaan ensin vappu, sitten neitosten synttärit. Rakas kanssaeläjäni totesi kyllä varoittelevaan sävyyn että ihan kivoja ovat, mutta jatkuvaksi koristeeksi katosta roikkuvista pallukoista ei ole.

Ai, miksi ei? ;)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Väriyhdistelmä lime-valkoinen-pinkki näyttää jääneen jokakeväiseksi ja -kesäiseksi kestosuosikiksi. Odotan ihan jännityksellä milloin kyllästyn - vai kyllästynkö lainkaan. :)

   Poista
 2. Kaikkeen sääkin sit hurahdat...! :D Joskus kuvittelen itse olevani meistä se pöpimpi, mut kyllä susta kova vastus aina välillä tulee.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Maijaseni! :D Hurahdus se on pölhökin hurahdus! Ja sitäpaitsi - nämä on tytöille! Alleviivasinko sitä riittävästi? ;) ;)

   Poista
  2. Hahhah! :D Joo'o... ei mene enää kauaa läpi tuo selitys... ;)

   Poista
 3. Silkkipaperista taittelemalla. Olen kirjoittamassa pientä ohjetta, luultavasti huomenna saan blogattua sen. :)

  VastaaPoista
 4. Noi on tosi ihania! Tehtiin viime kesänä kaverin häihin puolikkaita pomeja eri koossa ja häiden teemaväreissä koristamaan (karmeaa) esintymislavan reunaa :) Helppoja ja näyttäviä, pitäisi tehdä itsellekin vapuksi!

  VastaaPoista
 5. No on söpöjä! Meilläkin vois saada samanmoisia kommentteja, jos tuommoset laittasin kattoon :)

  VastaaPoista