Sivut

30.10.2011

Pitsilaukkuja


Pääsin ompelemaan tilaustyönä pari pitsilaukkua. Toiveena oli että pussukkaan/laukkuun mahtuisi lompakko, kännykkä, avaimet sekä korkeutensa mahdollisesti ja/tai leveydensä puolesta esim. virkkuukoukku/kynä tms. Aiemmasta pitsilaukusta oppineena tein näistä pussukoista vielä aavistuksen edeltäjäänsä isommat, vetoketjun avautuva osa on n. 16 cm ja korkeuttakin pussukoilla on 19 cm.Toinen pussukka on rannelenkillä varustettu ja toisessa on olkahihna. Molemmista pussukoista hihna on näppärästi irroitettavissa nipsun ansiosta. Pussukoiden pitsiliinat ovat tilaajan omia, kierrätettyjä, ja tuttuun tapaan pussukan taustapuoleltakin löytyy pieni pala samaa pitsiliinaa.


Näitä(kin) voisin tehdä kasapäin, ovat niin suloisia ja kuitenkin omanlaisiaan jokainen. Jälleen saan toistella mantraa "en-tarvitse-enempää-pussukoita" jotta en sorru ompelemaan näitä lisää mukamas tarpeeseen (= nurkkiin pyörimään). Nämä lähtevät siis maailmalle, toivottavasti ovat mieluiset!

6 kommenttia:

 1. Käyhän nappaamassa blogistani sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 2. Oh, mahdotonta! Kiitos kovasti, palaan asiaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Annukka! Pussukka on ihana :) -Anu-

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että tykkäät pussukasta Anu! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania pussukoita, pitsi näyttää kauniilta tuota harmaata kangasta vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Tykkään kanssa tuosta harmaasta pussukkakankaasta eniten, se on tarpeeksi erilainen pitsiin verrattuna, mutta ei kuitenkaan kovin dramaattinen. :)

   Poista