Sivut

16.10.2011

Nimikoiden


Rasti seinään! Tässä eräs ikuisuusprojekti, joka on viimein saatu päätökseen. Kaapissa kuukausikaupalla lojunut Fimo-massa sai käyttöä alkuperäisen loistoidean unohduttua (ehkei se kovin hyvä idea ollutkaan kun pääsi unohtumaan?), kun bongasin nämä Pieneltä Linnulta. Ja sitten se idea marinoitui 'to do' -listallani puoli vuotta..


 Jatkuvaan pyykkikoneen pyöritykseen kyllästyneenä päätin tehdä pyyhkeille nimikkokyltit. Näin pyyhettä ei tarvitse vaihtaa ainakaan sen vuoksi, ettei tiedä uskaltaako siihen pyyhkiä kasvonsa vai onko sillä kenties  hetkeä aiemmin kuivattu vaippapeppu. Tekstit painoin leimasinaakkosilla, uunissa kovettamisen jälkeen sidoin paperinarusta ripustuslenkit ja sujautin somisteeksi kirkkaan helmen. Aika kivat! Kuviin saakka kylteistä eksyi vain osa.


Massaa jäi hieman yli, siitä pyörittelin muutamat sydämet. Nämä jäävät odottamaan jatkoajatusta. Ehkä jääkaappimagneetteja, pinssejä tai vaikka rintakoruja laukkuun kiinnitettäväksi?

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten kivoja - toi sun fontti on paljo kivempi mitä mun!

  Noi sydämetkin on tosi tosi ihania, pitääpä mun apinoida ne sulta. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Mä taas tykkäsin siitä sun fontista, se on sellainen rouhea, näissä puolestaan on ihan erilainen fiilis. Kiva sekin kyllä. Tuo leimasinsarja on muuten sellainen silikoninen, läpinäkyvä, joten kirjoittaminen on varmasti helpompaa kuin perinteisillä leimasimilla. Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
 3. Ihana idea tämäkin! Kivat vaikka lahjaksi, jouluhan on täällä jo melkein.. Nuo silikoniset kirjaimet oiskin muuten kätevät, helpommin sais kirjaimet suoraan riviin ja suurinpiirteen yhtä kauas toisistaan.

  VastaaPoista
 4. Wau!! <3 Tosiaankin hienoja! Tiiätkö mulla oli kans tuollaista massaa joskus, mutta heitin roskiin kun ei iskenyt inspis. Pitäisköhän ostaa uudelleen... ;D

  VastaaPoista