Sivut

14.5.2011

Pitkä harkinta-aika

Perustin blogin, viimeinkin. Tai oikeammin kaivoin sen naftaliinista, jonne se oli haudattuna kolme ja puoli vuotta. Nyt kun pölyt on pyyhitty, ulkoasu päivitetty ja blogipalvelinta vaihdettu, vaihtuu myös blogin sisältö. Miksi? Siksi että..

Tämän blogin tarkoitus on toimia ennen kaikkea henkilökohtaisena työpäiväkirjana. Olen intohimoinen käsillätekijä, eikä oikeastaan ole väliä mitä se tekeminen on. Kipinä eli opiskelujen ajan joitakin vuosia säästöliekillä, mutta ideointi ei hiipunut missään vaiheessa. Nyt kun innostusta näpertelyyn jälleen on ja tuotoksia tulee lähes loppumattomalta liukuhihnalta, tuntuu mukavalta ajatukselta naputella niistä muutama sananen talteen. 

Toinen syy joka puolsi blogin avaamista oli käsityöharrastuksen uusi, sosiaalinen muoto netin välityksellä. Saan aikani kulumaan -välillä vähän liiankin hyvin- toisten näpertelijöiden blogien parissa ihaillen toinen toistaan upeampia ja idearikkaampia tuotoksia. Koska pelkkä taustailu on pitemmän päälle tylsää ja kasvotonta, blogistani löytyy siis hitusen tietoa siitä kuka minä olen ja mitä täällä touhuan. 

Ja kukas minä sitten olenkaan? Olen 27-vuotias tyttö, joka on lapsuudestaan saakka rakastanut piirtämistä, käsitöitä ja näpertelyä. Ylitsepursuavasta innostani johtuen vanhempani kiikuttivat minut 90-luvun alussa paikalliseen kuvataidekouluun. Siellä kuljin yhdeksän vuotta, jonka jälkeen harrastin vuoden öljyvärimaalausta työväenopistossa. Sitten tuli se tauko, lähes viisi vuotta, ja ainoa asia jota tuona aikana tein oli ideakirjan pitäminen. Ja nyt se kirja pursuaa ajatuksia, oivalluksia ja ideoita! Tervetuloa mukaan ihmettelemään kuinka kirjan kansien väliin talletetuista raakileista tulee totta! :)

2 kommenttia:

  1. Pakko oli selata heti koko blogi loppuun saakka. Vähänkö olet monipuolinen, aivan ihana blogi ja erityisesti tasokkaat kuvat!

    VastaaPoista
  2. Hassu Tiina! :) On kiva kirjailla tekemisiään ylös - en aiemmin oikeastaan edes tajunnut kuinka paljon teen käsilläni kun en dokumentoinut tekemisiä mitenkään. Ja miten paljon olis vielä kokeiltavaa! :)

    VastaaPoista