Sivut

14.9.2016

Yksivuotiaan synttärimekkoTiedättekö jumituksen? Kun mikään ei tahdo sujua, eikä toteutus kohtaa visiota? Ilmiötä esiintyy varmasti lajista riippumatta, mutta mitä käsillä tekemiseen tulee, törmään siihen useimmiten yhteistyössä -tai oikeamminkin kyllä yhteistyön puutteessa- ompelukoneen kanssa. Ensin kiukuttelee kone, sen jälkeen koneen omistaja, ja lopputulema on yleensä ompeluhuoneen oven kiinni läimäyttäminen ja henkinen murjottaminen. Ei sitten, sielläpähän kone kyhjötät!

Fiksumpaa olisi tietysti pureutua ongelman syyhyn, eikä kiukutella seurausta. Aina ei kuitenkaan jaksa, ja silloin on helpointa ottaa aikalisä. Aikalisän jälkeen yhteistyön aloittaminen voi olla hiukan nihkeää - mitä suurempi kriisi, sitä pitempi tauko. Ja mitä pitempi tauko, sitä nihkeämpi aloitus. Tähän on kuitenkin onneksi olemassa ratkaisu! Kun valitsee tutun ja turvallisen, takuuvarman projektin, tekemisen tuoksinassa leppyy niin kone kuin käyttäjäkin. Riittävän helppo työ takaa onnistumisen elämyksen eikä konekaan joudu tarpeettomasti temppuilemaan. Kun paininjalan alta viimein vedetään valmis työ, kaikki ovat tyytyväisiä.

Takuuvarmoiksi hyvän mielen töiksi löytyy monta ihanaa mekkoa esimerkiksi Mekkotehtaan kirjoista. Kuvissa vilahtava Orelma on hyväksi havaittu jo omilla neitosilla, tällä kertaa sellainen käärittiin lahjapakettiin vuoden täyttäneelle kummityttöselle. Lisäksi pakettiin sujahti pieni kirja pehmittelemään vähän tätä tämän kummin syyllisyyttä pehmeiden pakettien suosimisesta. Onneksi pienet ovat vielä varsin vastaanottavaisia kaikenlaisille paketeille, parasta kun taitavat olla pakkauspaperit ja kauniit narut!


Kaava: Mekkotehdas Orelma 86/92 cm
Kangas: Eurokankaan palalaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti