Sivut

2.8.2016

VESIMELONITIKKAREITA JA ARKEEN SUKELTAMISTA
Kuka väitti että kesä olisi jo ohi? Että heti elokuussa kello kääntyisi syksyyn ja sukellus arkeen olisi jäätävän hyinen? Totta on että elokuu tuo tullessaan aamuheräämiset, aikataulut ja järjestelmällisyyden, mutta pidän silti kiinni mahdollisuudesta tarrata kiinni elokuuhun, kesäkuukauteen. Siihen, joka on ehkä pimeämpi kuin kesäkuu mutta sitäkin monin verroin tunnelmallisempi lempeän lämpimine kesäöineen. Siihen, joka ei ehkä kukkaloistollaan pysty kilpailemaan sisarensa kanssa, mutta joka on silti helteinen, vihreä ja täyteläinen.Elokuussakin tehdään retkiä. Tullaan, mennään ja ollaan. Nautitaan. Tarvitaan vain hieman enemmän suunnitelmallisuutta ja hieman nopeampaa tarttumista hetkeen. Reppuun pakataan pikaiset eväät, ja jos kauppaan ei ehditä, herkut loihditaan vaikka vesimelonista. Kummasti maistuu mehu limpparilta ja vesimeloni jätskiltä, kun tarjoilutapa vaihtuu arkisesta erikoisempaan. Ja retkellä nyt kaikki maistuu aina paremmalta, vai mitä?

PS. Askartelukäyttöön tarkoitettuja jäätelötikkuja ei suositella käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa. Soveltuvia tikkuja löytyy mm. Confetista ja muista leivontaan erikoistuneista liikkeistä.


1 kommentti:

  1. Minustakin se on juuri noin. Kesä jatkuu, vaikka työt ja koulut alkavat. Nytkin niin ihanan aurinkoinen päivä tulossa. Nautitaan tästä, vaikka töissä oltaisiinkin. Ja onhan se töissäkin mukavampaa, kun ikkunasta paistaa aurinko sisälle. Syksy ja sadekelit ovat vielä kaukana (toivottavasti!) edessäpäin. :) Iloista elokuuta Sinulle! :)

    VastaaPoista