Sivut

19.9.2015

Kun Frozen kohtaa POMPdeLUXin

  

Frozen - Disneyn lahja prinsessaikäisten vanhemmille. Vaaleanpunaiset, pinkit ja violetit ovat saaneet varteenotettavan kilpailijan turkoosista uuden prinsessaelokuvan myötä. 'Let it go' raikaa ja hempeiden värien lisäksi päälle kelpaavat myös siniset sävyt eri muodoissaan. 

Kummitytön viisivuotissynttäreitäkin juhlittiin asiaankuuluvalla teemalla. Lelutoiveen lisäksi paketista löytyi tyylitelty, hieman arkisempi versio Frozenin Elsan prinsessamekosta. Inspis sai alkunsa Pomp de Luxin 'Essen' -tunikasta; trikoinen raglantunika, johon on yhdistetty reilusti rypytetty tyllimiehusta ja koristetereet. Elsan arkimekon pohjana on perusraglanin kaava levennettynä mekkomalliseksi. Tylliosa on samasta kaavasta reiluin (ympärysmitta lähes 2m) väljyyksin kuositeltu. Helma on ikäänkuin irtonainen, raglansaumat kiinnittävät sen etu- ja takakappaleisiin mutta sivusaumat ovat trikoo-osasta irralliset.

Toivottavasti Elsan arkimekko tuo edes hieman helpotusta niihin aamuihin jolloin tyylitietoinen neitokainen vaatii päälleen lelukaupan aitoa prinsessamekkoa. Trikoinen arkityllimekko kestänee paremmin päiväkodin arjen, tyylistä tietenkään tinkimättä! Sillä kyllähän jokaiselta arvonsa tuntevalta kuninkaalliselta löytyy erikseen arki- ja juhlavarustus!


5 kommenttia:

 1. Oi mikä idea, ja aivan mahtava Elsa-mekko! Todella hieno idea 😊

  VastaaPoista
 2. Aivan hirmu ihana! Varmasti onnellinen Kummityttö!

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä ihana. Yksinkertainen, mutta silti niin hieno!

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea ja toteutus! Roolivaatteiden päivitys arkeen sopivaksi helpottaa varmasti suuresti arkiaamuja.

  VastaaPoista