Sivut

6.6.2015

Mansikkatyynyt
Nuorten neitokaisten kanssa saa toisinaan elää hulvattomia hetkiä. Tällä kertaa sydämen sai sykkyrälle neljävuotias kummityttönen, joka oli sisustuslehteä selaillessaan ihastunut lehdessä esiteltyyn leikkimökkiin. Mökki oli juuri niin prinsessainen kuin viisivuotiaan unelmat nyt yleensä ovat, ja tyyliin sopien mökin sängyllä lojui kasa mansikkatyynyjä. "Minun Annukka-kummi ompelee varmasti minulle tuollaisen tyynyn!" oli todennut topakasti, ja jatkanut lehden lukemista. Kun tämä kummi sitten asiasta ohimennen kuuli, ei voinut olla ompelemattakaan. Pienet on pienen haaveet, mutta niin tärkeät!

Ohjeistusta mansikkatyynyyn löytyi täältä, kankaat omista kätköistä kierrätettyjä. Ja mitä tapahtui kun omat neitokaiset näkivät lahjaksi menevät tyynyt? Kyllä. Onpahan nyt mansikoita!

16 kommenttia:

 1. Ihana kummi:)...ja mansikkatyynyt-kesätyynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Pienten toiveet ovat vielä niin helposti toteutettavissa.

   Poista
 2. Siellä se kummityttö nyt nukkuu mansikka kainalossa ♡. Ihanat, kerrassaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanat tyynyt! Tuli taas kerran mieleen, että mistä kaikesta sitä jääkään paitsi, kun on vain poikia talo täynnä; no heillä on omanlaisensa haaveet ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Mietin muuten samaa poikien osalta kun erään viisvee pojan synttäreillä käytiin. Ninjat, ötökät ja mutanttimönjät tuntuivat melko kaukaisilta asioilta, en uskaltanut tehdä lähempää tuttavuutta etenkään sen mönjän kanssa..

   Poista
 4. Aivan veikeät! :)

  VastaaPoista
 5. Onpa herkullisia tyynyjä! Jos minä tekisin tuollaisia, niin meillä pojat varmaan aika pian keksisivät olla noilla mansikkasotaa (viitaten LeenaH:n kommenttiin). Ehkä ihan pakko yksi tuollainen tehdä leikkimökkiin tai - huoneeseen.

  VastaaPoista
 6. Makoisat mansikka-tyynyt! Minun täytyy varmaan itselleni ommella tällaisia, kummitettavienkin puolella on poikavoittoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikkatyyny sopii paikkaan kuin paikkaan näin kesällä, mitäpä sitä suotta lapsien jutuksi rajaamaan! :)

   Poista
 7. Syötävän suloiset mansikkatyynyt! Jotenkin kyllä niin leikkimökkimäiset ja kesäiset!

  VastaaPoista