Sivut

23.9.2014

TyllihameKummityttö, nyt 4-vuotias neitokainen, vietti menneellä viikolla synttäreitään. Prinsessa tarvitsee ehdottomasti prinsessahameen, joten eihän tämä kummi voinut olla tarttumatta tilaisuuteen. 


Kahden vuoden takainen rypyttäminen oli jo päässyt haalistumaan mielestä, joten etsiskelin kertaalleen testatun tyllihameen ohjeen uudestaan esiin. Silloin aikanaan kun taisin useammankin kerran puuskahtaa etten enää ikinä rypytä yhtäkään hametta! Seikkaperäinen ohje tyllihameeseen löytyy täältä, suomenkielisen suuntaviivoja antavan postauksen voi puolestaan löytää Unikuun terapiahuoneesta.

Ehkä aika on tehnyt tehtävänsä, sillä eihän se niin paha rasti ollutkaan! Kun ompelukoneen säädöt sattuivat kohdilleen, hame syntyi suorastaan itsestään. Synttäriprinsessa taisi tykätä hameestaan, mikä on pääasia. Omatkin neitokaiset alkoivat kärttää uusien hameiden perään nähtyään serkkutytön lahjan - varsinkin tämä mannekiininakin toiminut neitokainen, josta kuulemma tulee isona "balleriinaprinsessa". Kaksoissiskonsa ilmoitti samaan hengenvetoon ryhtyvänsä "metsästäjäkalastajaksi", joten talous pysynee mukavasti tasapainossa. ;)
10 kommenttia:

 1. tää on ihana. mä joskus lupasin suomentaa tuota paremmin tuota lontoonkielistä ohjetta mutten sitten ole saanut aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se aikaansaamisen tuska, tiedostan saman ongelman. Pitäis ja pitäis, kunnes unohtuu. Ei ehkä vakavaa tässä(kään) tapauksessa? ;)

   Poista
 2. Aivan ihastuttava hamonen! Tuossa on kyllä hommaa, mutta kyllä kannatti, ihana tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä jokunen ommel ommeltavana, mutta pari kertaa aiemmin tuon tehneenä se sujui jo aika mukavasti ja suuremmitta ongelmitta. Vois tehdä vielä yhden, tai ehkä kaksikin.. ;)

   Poista
 3. Todella kaunis tyllihame! Hieno tuo kaitaleen rypytys helmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se helmarypytys tuo ihanasti muhkeutta! Meinasin hetken verran jättää sen tekemättä, mutta ilmeikkyys lisääntyy kyllä merkittävästi kun kaitaleen jaksaa ommella kiinni. :)

   Poista
 4. Herttainen hame <3! Työ on kannattanut, kun noin upea lopputulos tuli. Lasten tulevaisuuden suunnitelmat ovat niin suloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ovat kyllä hauskoja suunnitelmissaan - maailma auki ja ennakkokäsityksiä ei ole. :)

   Poista
 5. Hei, kiva hame. Mitä kangasta olet käyttänyt. Itse kerran vähän samanlaista kokeillut mutta käyttämäni tylli jotenkin "takertuu" eli se on yhtä myttyä eikä ole lmava.

  VastaaPoista