Sivut

16.9.2014

Perhostunikat neitokaisilleYhteensä 2,5 m kaunista perhostrikoota on muuttunut jo moneksi; 
kesämekoksitunikaksipipoiksi ja paidaksikin. Hyvin harvoin innostun kankaasta näin kovasti, mutta tämä ihanuus on monikäyttöisyydessään suorastaan vastustamatonta. Olen pahoillani siis, näitä riittää vielä jokuseen postaukseen. 
Hyvin simppelit perustunikat neitosille - pitsiä, käytössä hyviksi havaittuja pitkiä resoreita ja helman mitta, joka on muuttuu kasvun myötä mekkomaisesta tunikamittaiseksi. Ja rasti seinään! Ensimmäiset leggingssit! Olin kehitellyt kuminauhavyötäröstä mielessäni hankalan ja hitaan ommeltavan. Jep. Menihän siinä vartti, ja housut olivat valmiit. Musta-valkoinen raitarikoo ja resorit löytyivät Kestovaippakaupasta, perhostrikoo puolestaan Pehemiältä. Vaikka pinkin, vaaleanpinkin, violetin ja vaaleanvioletin voittokulkua ei pysty taloudessamme estämään, nämä tunikat onnistuivat sitä hieman hidastamaan. Jipii!8 kommenttia:

 1. Tosi kivat tunikat tytöille, mutta ei noi mun mittapuulla ihan perusversiot ole. Todella kauniit! :) Käyttävätkö tytöt muuten samoja vaatteita tai onko selvä jako omiin vaatteisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jaana! Tytöillä on selvä jako vaatteiden suhteen, ja edes minä en ole aina kärryillä siitä mikä on kenenkin vaate, sukat, sukkikset, saati sitten pikkarit. Perusvaatteissa kuten yksivärisissä t-paidoissa tai leggareissa on yhteisiä vaatekappaleita, mutta kyllä suurin osa vaatteista on selkeästi jomman kumman omia. Ja voi sitä vääryyttä jos erehdyn laittamaan siskon vaatteen toisen siskon päälle! Siinä peilit helisevät.. =)

   Poista
 2. Ihanat!!! Mun pitää ehkä harkita tuota kankaan tilaamista uudemman kerran. Että jos oot tilaamassa, niin vinkkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpäs vinkkaan! Paitsi että, se lienee loppumassa pian, joten kandee ehkä tilata itse jos meinaat sitä varmasti saada. :) Ainakin Pehemiällä taisi olla harmaana vielä jäljellä?

   Poista
 3. Ihania taas kaikki! Ja kiva, kun kerrot aina nuo ostopaikat, niin tietää, mistä ylipäätään etsiä, jos jotain kivaa tarvitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mulla on muuten monta muutakin hyvää (liian monta ihanaa rahanreikää!) ostopaikkaa vinkata, jos kankaita kaipaat! ;)

   Poista