Sivut

28.9.2014

Lettilegginsit

Yksinkertaisuudessaan niin ihanat! Olen tosi huono pitämään mitään kuosillisia vaatteita, mutta VIMMAN lettikangasta en vaan kyennyt ohittamaan. En, vaikka ajatus kuosillisista legginsseistä tuntuikin harppaukselta pois mukavuusalueelta.

Vaan onhan ne kivat! Neitokaisetkin ovat kympillä mukana, vaatimus oli saada samanlaiset. Kun sitten illalla hiihtelin kotona lettileggarit jalassani ja kysäisin rakkaalta kanssaeläjältä mielipidettä, vastassa oli     p i t k ä  hiljaisuus ja tokaisu: "Kyllähän sä noilla voisit talvella jänismetsälle lähteä. Uppoaisit hyvin maisemaan." Kiitti rakas! ;)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Leggarit on jees, vaikka ne on ne perusvarmat. Mietin kaikkia tunika-mekko-toppi -juttuja itselle, mutta en vaan kertakaikkiaan osannut päättää. Taidan taipua peruspaitaan, sillä niille on tarvetta eniten. Tylsä oon, mutta toisaalta kangas niin kaunis että tartteeko sitä sen kummempaa kuitenkaan. :)

   Poista
 2. Ihanat naiset suloisissa leggareissaan!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Aika jees, vaikka kummaksuvia katseita ehkä herättävätkin. ;)

   Poista
 4. Ihanat leggarit! Meilläkään mies ei lämmennyt lettikankaaseen, ompelemani jakku sai vain aikaan muminaa ja kai se nyt jossain mökillä menee kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet, ne eivät vaan tajuu! ;) Se sun tekemä jakku on sitä paitsi upea, ei todellakaan mökkikamaa!

   Poista
 5. Vai jänismetsälle! :D Kyllä mä lähtisin minne vaan, aivan ihanat housut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkemykset ovat moninaiset... ;) Joka kerta kun oon saanut vinoilua osakseni noista housuista, olen jaksanut intoilla ompelevani rakkaalle kanssaeläjälle samanlaiset. Aika vähiin on jäänyt keljuilut.. ;)

   Poista