Sivut

3.6.2014

Toive-Orelma



Neitokaiset viettävät synttäreitään aina toukokuun alussa, ja tänäkin vuonna ompelin jo perinteeksi muodostuneella tavalla neitosille uutukaiset mekkoset. Samoilla leningeillä juhlitaan usein kesän kaikki muutkin juhlat, ja jos hyvin käy, mekot menevät vielä seuraavanakin sesonkina arkimekkoina. No joo, jos totta puhutaan, näitä mekkoja riittää komeroiden kätköistä kyllä niin arkeen kuin juhlaankin aivan riittävästi..



Neitokaiset pääsivät tänä vuonna esittämään toiveitaan ja asettamaan kriteereitään mekkojensa suhteen. Toki aiemminkin mielipiteitä on huomioitu, mutta ne eivät ole olleet kovin vahvoja, ja yleensä kaikki mitä äiti on tarjonnut, on ollut ihanaa. Nyt Neiti B ilmoitti että mekon pitää olla mukava ja että se ei saa puristaa yhtään. Helman pitää liehua, ja hihojen pitää 'olla perhoset'.



Mallina siis Mekkotehtaan Orelma 98/104 pidennetyllä helmalla, takuuvarma suosikki. Malli on leveä kuin mikä, mutta neitokainen rakastaa sitä. Ja toisaalta, pitäähän sitä olla tilaa juostessa, kiipeillessä, hyppiessä, tanssiessa, jumpatessa ja riehuessa. Eikä muuten ole yhtään kivaa olla kuvattavana kun pitäis mennä jo!

Niin ne on erilaisia nuo neitoset - minuutti eroa iässä, mutta muuten niin erilaiset kuin vain yö ja päivä voivat olla.

1 kommentti: