Sivut

1.6.2014

Keltainen kesä-Alina



Kesä, mikä ihana tekosyy ommella mekkoja! Jo perinteeksi muodostuneet toukokuun alun synttärikesämekkoset saivat tänä vuonna entistä enemmän vaikutteita kriittisiltä käyttäjiltä itseltään. Koska neitokaiset ovat hyvin tarkkoja tyyleistään ja tietävät täsmälleen mitä haluavat, ompelijan rooliksi jää toteuttaa toiveet. Neitokaiset ovat myös nykyään hyvin tarkkoja erillisyydestään (ja riehakkaiden, pelleilyiässä olevien kaksosten kuvaaminen on muutenkin, no, mielenkiintoista), joten esiteltäköön nämä mekkosetkin kahdessa erässä.



Neiti A toivoi mekkoa joka tuntuu ihanalta päällä. Mitä kireämpi vaate, sitä parempi se kuulemma on, joten mekkomalliksi valikoitui Mekkotehtaan Alina. Mekon etumus istuu napakasti aloillaan selän rypytyksen ansiosta ja solmimisnauhat ovat kuulemma 'aivan ihanat!'. Väritoive -pinkki, vaaleanpinkki tai violetti- ei ihan toteutunut, mutta helman röyhelöt nähdessään neitokainen unohti lempivärinsä. Onneksi!

Kankaat Eurokankaasta; kuviollinen palalaarista ja keltainen pakalta, molemmat 100% puuvillaa.



Erillään olemisesta nauttivia neitokaisia hemmotellaan nykyään silloin tällöin omalla ajalla toisen vanhemman kanssa. Neiti A:n kanssa laatuaikaa oli mm. 4-vee valokuvien napsiminen Neiti B:n huidellessa omilla menoillaan. Sekaan sattui muutama aika mainio otos! Railakasta kesäkuun alkua itse kullekin!


1 kommentti:

  1. Tämäkin mekko on ihana ja nauhat selässä kaunis yksityiskohta. Viimeinen kuva sai hymyilemään 😀

    VastaaPoista