Sivut

13.5.2014

Kameran hihna DIY


Viimeiset kuukaudet ovat olleet varsin elämäntäyteisiä. Iltaisin ei unta juuri tarvitse houkutella, joten ompelukone on saanut nököttää omassa ylhäisessä yksinäisyydessään ja puuhanurkkauksen ovi on pysynyt visusti suljettuna. Pääsipä väsymyksestä hyötymään flunssanpoikanenkin, joka päätti äityä melkoisen pitkäksi seuralaiseksi. On hermot olleet koetuksella, uskottekos?

Vaan löysinpäs kameran kätköistä tällaiset kuvat! Idea on bongattavissa mm. täältäEtsystäkin näitä näyttäisi löytyvän. Hihnaksi ommellut huivit löytyivät kierrätyskeskuksesta, keinonahka on ylijäämää muista ompelutöistä. Ylempi huivi on melko räväkkä, tavallaan aika hauska kuitenkin. Onhan nuo värit melko trendikkäät juuri tähän kevääseen, mintunvihreä ja lohenpunainen! Vaaleanharmaan huivin jätin tarkoituksella pitkäksi, jotta kameran saa olan yli lantiolle keikkumaan. Ja mikä parasta, hihna on vaihdettavissa käden käänteessä asuun hyvin mätsääväksi. Siis sikäli mikäli olisin niin tarkka ehtisin ajatella asusteiden yhteensopivuutta muuhun kokonaisuuteen nähden.. ruuhkavuodet, mitä ne ovat? 

3 kommenttia:

 1. hienoja. alempi erityisesti on kiva. oon itekkii miettinyt jos tekisin omaan kameraan hihnan..mut en oo keksinyt millaisen.

  VastaaPoista
 2. Oih, nää on niin ihanat että tää idea on kopioitava! :)
  Iloista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Rakastuin näihin ja mietin, että jos tekisit tälläsen tilauksesta niin ostaisin ;) laita mailia jonnuska_88@hotmail.com jos teet.

  VastaaPoista