Sivut

10.11.2013

Jopoja


Olen rentojen vaatteiden suurkuluttaja. Kyse ei ole siitä ettenkö tykkäisi käyttää siistimpiäkin vaatteita, kyse on käytännöllisyydestä - päivät pitkät lattialla töissä kontatessa joustavat housut ja väljät paidat tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Paksut collegepaidat ovat useimmiten kuitenkin liikaa, joten tein kokeiluun neuloshupparin. 

Hupparin kaava on 'Joka tyypin kaavakirjan' naisten peruspaidasta reilulla kädellä muokattu ja huppu kaavoitettu itse alusta asti. Solmimisnauhat tulevat hauskasti vinoon hupun sivuun ja helmallakin riittää mittaa. Viimeistelyksi ylipitkät resorit hihoihin ja helmaan, litteän nauhan huppuun löysin Prisman kengännauhavalikoimasta. Moni on tämän sanonut aikaisemminkin mutta toteanpahan asian vielä uudelleen - neulos on paitsi aivan ihanaa ommeltavaa, myös niiiin mahtavaa päällä. Tykkään! <3


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siitä tuli kyllä aika hyvä. :) Semmonen ihanan reilu johon kääriytyä viileänä aamuna. :)

   Poista
 2. Olen rakastunut! Joo, huppariin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllähän huppariin saa hyvinkin rakastua! :D

   Poista
 3. Voi hitsi, olen ihan kade! Nimittäin sun ompelutaidoille :) Itselleni kaikki ompeluun ja kaavoihin liittyvä on ihan avaruustieteesen verrattavaa. Näppärä paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu Eija! Ompelemaan oppii ompelemalla (ja purkamalla, paljon!). Uskon että sinäkin oppisit kyllä, näppärä kun oot käsistäsi kuitenkin. :)

   Poista
  2. Mun avaruudellinen hahmotuskyky ei riitä ymmärtämään niitä kaavoja :-D

   Poista
  3. Totta joo, kaava-arkit on eittämättä pahoja!

   Poista
 4. Käsittämättömän ihana huppari! En ois ikinä uskonut, että huppari, jossa on jopoja, voisi näyttää hyvältä. Värikin on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! En minäkään ois uskonut että käyttäisin hupparia jossa on jopoja. Ja niin siinä vaan kävi, että toi on mun lempihuppari. :)

   Poista