Sivut

11.10.2013

Bambi ja perhosiaJoskus asiat ottavat aikaa. Se ei välttämättä ole huono asia, varsinkaan jos on yhtään epävarma siitä mitä on tavoittelemassa. Me ollaan asuttu tässä kodissa pian vuoden verran, ja vasta nyt seinät alkavat saada täytettä, huonekalut löytämään paikkojaan ja koti tuntumaan todella kodilta. 


Neitokaisten nukkumahuonetta ajatellen askartelin muutaman taulun. Bambitaulu on kasattu valkoiseksi spraymaalatusta leikkieläimestä ja tapetinpalasista. Perhostaulun perhoset napsuttelin kuvioleikkurilla helmiäispaperista, harmaalta pohjalta valkoiset perhoset erottuvat mukavasti. Neitokaisissa herättää hilpeyttä perhonen joka on lennähtänyt paikaltaan kehyksen reunalle ihmettelemään. 


Perhosia löytyy huoneesta muuten muualtakin! Muistaako joku tämän? Kollaasin muut kuvat ovat peräisin vanhasta kalenterista ja paikallisesta perinteisestä paperikaupasta. Kaltaiselleni visualistille Harjun paperi on kuin karkkikauppa, poiketkaapa joskus jos liikutte sielläpäin. Ah. <3


16 kommenttia:

 1. Kaunista! Me ollaan asuttu ison remontin jälkeen kohta 4 vuotta ja ei oikein mitään ole vielä saatu seinille... Tosi iso kynnys kasvanut reikiä seiniä. =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin! Varsinkin jos on yhtään päättämätöntä sorttia niin reikien tekeminen on tosi vaikeeta! Mä pelkään aina että kyllästyn ja sitten on turhia reikiä turhissa paikoissa.. =)

   Poista
 2. Mahtavia tauluja ja perhostaulun idea on ihan huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Perhostaulun idea on muuten jäänyt jostain Pinterestin syövereistä mieleen, nyt muistui että linkki unohtui tekstistä kokonaan vaikka mielessä oli postausta kirjoittaessa! pitääkin yrittää kaivaa alkuperäinen inspiskuva esiin!

   Poista
 3. Suloisia tauluja ja lamppu ihan samaan henkeen :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Se on semmonen hassunsöpö, niinkuin pikkutyttösten huoneessa saa ollakin. :)

   Poista
 5. Miten ihanaisia ideoita täältä löytyi!

  VastaaPoista
 6. Mekin ollaan asuttu tässä asunnossa jo kaksi vuotta, ja yhä on yksi ikkunapoka laittamatta seinälle. Niin se vain menee. :) Ihanat perhoset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan hassu juttu että tavallaan sokeutuu niille tekemättömille (tai ripustamattomille) jutuille. Mullakin on kolme niitä pokia ripustamatta, ja nyt on jo alkanut tuntua etten ehkä niitä saa laitettua ollenkaan.. :)

   Poista