Sivut

15.7.2013

Sydänystävät <3
Monta asiaa osaan kuin vettä vaan. Ja sitten on niitä asioita, joita en (omasta mielestäni) osaa vaikka kuinka harjoittelisin. Resorikanttaus on yksi niistä. Sitkeästi olen silti harjoitellut, purkanut ja ommellut uudelleen - tällä hetkellä inhoan kaksoisneulaa ehkä hitusen vähemmän kuin aiemmin, mutta ei se mun kaveri edelleenkään ole. Peitetikkikonetta en ole vieläkään uskaltautunut kokeilemaan, sillä tiedän omistustarpeen syntyvän välittömästi. 
Ihanan Pehemiältä hankitun sydäntrikoon houkuttelemana intouduin kuitenkin jälleen harjoituksiin. Oikeastaan näistä piti tulla mekot, mutta sovitusvaiheessa ne paljastuivatkin tunikoiksi. Kaava on Hoops (Ottobre 3/12) koossa 104 cm, muokattuna pidemmäksi ja hiukan A-linjaiseksi. Lisäksi lisäsin etukappaleelle väljyyttä ja kokosin sen pienellä rypytyksellä pääntielle. Myös tasku löytyy aarteita varten. Prosessin läpiviennissä on edelleen toivomisen varaa, mutta lopputulos alkaa olla jo kauempaa tarkasteltuna kelvollista. Neitoset rakastavat itse tehtyjä vaatteita yli kaiken, joten onhan siinäkin kimmoketta kerrakseen harjoitella harjoittelemasta päästyäänkin. Ja tuo kangas - ah! Tätä tarvitaan lisää!

Psst! Jostain syystä otsikkorivi temppuilee. Kyseessä ei siis ole vahinko, vaan tietotekninen virhe joka tarkempaa tuppaa ärsyttämään. :)

29 kommenttia:

 1. Niin aurinkoiset tunikat/mekot ja taskuista tykkään kovasti! Tykkään itse tosi paljon tuosta kankaasta ja taas törmäsin blogiin, jossa siitä on tehty jotain ihanaa!! Kun sitä alkaa kohta olla pakko saada itselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kangas on kans niitä että sille syttyy vähitellen kun näkee valmiina vaatteena. Nyt oon jo aivan rakastunut ja voisin kuvitella tekeväni jopa itselleni jotain! (Ja se on jo paljon se! =)

   Poista
 2. Voi miten ihanat tunikat. Peittari on kyllä ihana asia omistaa (vaikken siitä huolimatta mitään näin ihanaa saa aikaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, jälleen peittarikehuja... mun on ehkä pakko kokeilla sitä jossain vaiheessa.. ;)

   Poista
 3. Suloiset neidit ja ihanat, aurinkoiset mekot! Kaksoisneulan kanssa värkkääminen on niiiin tuttua - mutta hienosti sulla kyllä on tikkaukset onnistuneet kuvista päätellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on että siinä kaksoisneulassa on ne omat kikkansa (niinku varmaan kaikissa muissakin vekottimissa).. ärsyttävää vaan vaihtee jatkuvasti neulaa toiseen, pujottaa lankaa ja taas säätää tikin pituuksia, kireyksiä jne. Ja jos unohtaa, pääsee purkamaan. Jippii! ;)

   Poista
 4. Oi kiesus kuinka söötit tytöt ja mitkä herkkumekot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallit hoitivat hommansa kyllä esimerkillisesti! Mun ei paljon muuta tarvinnut kuin pyytää tekemään "jotain kivoja temppuja" ja sain kameran muistikortin puolilleen hulvattomia kuvia. Keksipalkka on aika kova motiivi! ;)

   Poista
 5. Ihanaista sisarusrakkautta ihanissä sydänmekoissa!

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikkaat tunikat ja suloiset tytöt!

  VastaaPoista
 7. Näin kauempaa katsoen oikein hyvin onnistunutta :) Kauniit mekot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nyt alkaa jo ihan mukavasti sujua, on vaan hidasta kuin mikä. Huh. :)

   Poista
 8. Ihanat mekot ja tytöt! Tällaiset ompelukset saavat harkitsemaan, pitäisikö sittenkin tilata tätä(kin) kangasta!

  VastaaPoista
 9. Ihanan pirteät! Ihan harmittaa kun itsellä on vain poikia ja työnjälki sen tasoista, ettei lahjaksi oikein kehtaa antaa. Nämä ovat kyllä kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei tästä ehkä pojille saa. Harmi! Mut jos itsellesi? :)

   Poista
 10. Ihanat! Näyttä minusta tosi hyvältä nuot kanttaukset. Osaat sie :)
  Ihanan pirteää kangasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempistä Silja! :) Ps. Ihana tuo siun murre! :)

   Poista
 11. Oi, kun on ihanan pirteän näköiset! Vau! :) Miulla on muuten blogissani siulle jotain kivaa... :) Vivi Vinna

  VastaaPoista
 12. Ihan mahtavan suloiset nämä on! Ja kangas on namu

  VastaaPoista
 13. :D Meillä on tullut mieleen juuri sama visio tästä kankaasta mekko taskulla. Pitääpä ladata omat kuvat kamerasta ja blogata. :)

  VastaaPoista