Sivut

19.6.2013

Kesäasiaa!


Olen niin loman tarpeessa! Jäljellä on viisi kokonaista ja jokunen rikkonainen työpäivä ennen kauan odotettua vapaata. Blogi on jäänyt hunningolle, olen pahoillani! Kaikenlaista on tehty, työn alla ja suunnitteilla. Pääasiassa tekeminen on tuonut multaa kynsien alle, päivetystä kasvoille, ihanaa lihaskipua selkään ja ennenkaikkea vihertävää talon ympärille. Suutari pysyköön kuitenkin lestissään ja puutarhabloggaukset jääköön niille joiden kategorioihin se kuuluu.

Heinäkuun lähestyessä muistin huhun jonka mukaan Google Readerin käyttäjäraati jonka kautta blogeja voi seurata poistuu käytöstä heinäkuun aikana. Jos siis ihmettelette miksi minä (tai ihan kuka tahansa bloggaaja) ei päivitä, voi syy olla siinä että raati on lakannut toimimasta ja feed ei enää tule perille. Jos näin todella käy, blogini menoa voit seurata Bloglovin'in, Blogilistan ja Facebookin kautta.

Vaikka kesä on hiljainen, ei se silti tarkoita täyttä käsityötaukoa. Toivon mukaan pääsen palaamaan sorvin ääreen pian, ainakin joululahjapajassa on jo pientä elämää!

2 kommenttia:

  1. Hyvää kesää ja juhannusta! :)

    VastaaPoista
  2. Aurinkoista juhannusta! :)

    Mistäköhän löytäisi faktaa tuosta Google Readerin poistumisesta, kun en Bloggerista ole löytänyt halaistua sanaa, eikä googletuskaan ole auttanut. Bloggerin käyttöohjeet kuitenkin edelleen neuvovat käyttämään käyttäjäraatia ihan normaalisti, luulisi siellä olevan jotain tietoa, jos se on piakkoin poistumassa. Toivottavasti ei poistu, on sen verran helppo käyttää kuitenkin...

    VastaaPoista