Sivut

10.5.2013

Arvottu on!

Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Lueskelin kommenttejanne hymyssä suin, monta uutta ja vanhaa tuttavuutta löytyi ja tunnistin sellaisiakin lukijoita joita en tiennyt blogiini löytäneenkään. Tarkoituksella jätin vastaamatta kommentteihinne jotta laskut eivät menisi sekaisin, mutta yhteisesti kerrottakoon että jokainen kommentti ilahdutti suuresti. Niin se vaan on että vuorovaikutus on tämän touhun suola! Kiitos!

Ja sitten asiaan!

Ensimmäisenä palkintonsa saa valita...
... kommentillaan "Muistan hyvin miten tänne päädyin, se oli se eräs hiekkalaatikkokeskustelu mikä nolottaa vieläkin! Inspiroidun kyllä ja paljon, erityisesti puikoista ja koukuista mutta tämän blogin myötä mm ompelusta ja uusimpana taistelutoverina odottavat ne köynnöslampun neljä valmista oksaa.. Olen siis yhdellä lipukkeella mukana. Haluankin voittaa ainoastaan tuon kranssin koska tuo ihana laukku näyttää kovin tutulta :). Terkuin Päivi."

Köynnöskranssi matkaa siis Päiville, ja jäljelle jääneen pitsilaukun saa...
... kommentillaan "Yhdellä arvalla kisassa :) En enää muista, mistä blogisi löysin, mutta luultavasti googlaamalla jotain käsitöihin liittyvää ja siitä lähtien olen aina välillä käynyt kurkkaamassa päivityksiäsi."

Kovasti onnea voittajille! Olettehan minuun yhteydessä spostilla a.aurinkoiset ( at ) gmail.com niin sovitaan voittojen toimituksesta. 

Olen mä täällä uurastanutkin, kuvausassareiden kanssa ei vaan olla ihan yhtämieltä siitä miten tuotokset tulisi dokumentoida. Palaan asiaan kunhan neuvotteluissa päästään kaikkia tyydyttävään ratkaisuun. :)


2 kommenttia:

  1. Voi itku, mulla oli menny ihan ohi..
    mutta kovasti onnea voittajille! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajille, ihanat palkinnot :)

    VastaaPoista