Sivut

24.3.2013

Maailman helpoin bolero


.. tai jos ei helpoin, niin ainakin nopein! Tarvitsin juhla-asuun sopivan lämmikkeen harteille eikä huivi tuntunut kovin kätevältä vaihtoehdolta. Vaatekauppoihin en ehtinyt, joten jotain oli keksittävä. Kangaslaatikosta löytyi joogahousuista ylijäänyt pala mustaa viskoositrikoota.Vain kaksi saumaa. Uskoisiko? Edestä bolero jää kivan avoimeksi, takaa taittuu kaksinkerroin harteille ja  laskeutuu alaosastaan kauniisti pussimaisesti.


Tässä vielä melko karkea kaavakuva boleron "kaavasta". Koska trikoo ei purkaudu, tämä bolero on hyvin helppo ja nopea toteuttaa. Erilaisilla mittasuhteilla boleron luonnetta voi muuttaa joko istuvammaksi tai  takkimaisemmaksi. Seuraavaksi aion kokeilla oikein isoa boleroa, sellaista, johon voin kääriytyä. 

5 kommenttia:

 1. Huikean tyylikäs! Simppelit oivallukset on usein niitä parhaimpia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta puhut. Oivallus ruokkii mieltä ja käsiä ja saa aikaan kivan fiiliksen. Oisko se sitä ompelun flow'ta? :)

   Poista
 2. Jopas keksit hienon idean! Hauska juttu :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! :) Tuollaisen voisikin kokeilla tehdä kesäiltojen/aamujen lämmikkeeksi. Viskoosisena mahtuu varmaan myös pieneen tilaan ja kulkee rypistymättä laukussa mukana.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs! Jotain tällaista olen vähän suunnitellut tekeväni, mutten ole oikein tiennyt, miten. Kiitos ohjeesta.

  VastaaPoista