Sivut

25.2.2013

Groovy!


Nyt on tiukka kankaankulutuskuuri menossa! Ihanat liehuhelmaiset Groovy-hameet (Ottobre 4/12) ompelin Perhosmekkojen jälkeen jääneistä jämäpaloista. Koot lähtivät 110 cm:stä ylöspäin, mutta hyvin tuollainen 98/104 senttikokoja käyttävä neitonenkin hameeseen pukeutui. Toisen hameen vyötäröresoria kavensin muutamalla sentillä, vastaa siis n. 104 cm koon ympärystä.



Hameet toimivat sukkisten ja miksei myös leggingsienkin kanssa, mutta parhaimmillaan lienevät kesällä paljain varpain nurmikolla juostessa. Tällä kertaa sininen upposi mukisematta, sillä hame itsessään on vaatekappaleena uusi ja ihmeellinen, ja leveä helma pyörii kivasti kun sitä oikein heiluttaa. Pikkuballerinojen riemuja. :)

8 kommenttia:

  1. Suloiset hameet! Meillä tuo sana 'sininen' on takuuvarma myyntikikka lähes mille vaan :)
    Mutta kiva tietää, että tuolla kaavalla voi tehdä hameen myös 104-kokoisia käyttävälle, pitääkin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tosi! Aika hauskaa, niin ne lapset on erilaisia! Meille ei oikein kelpais kuin pinkki, vaaleanpunainen ja violetti... jippii! ;)

      Poista
  2. Ihanat hameet! Tuo on kyllä kiva ja helppo kaava :) Mitenkäs mä en oo aikasemmin tajunnu sun blogin olemassaoloa, noh, asia korjattu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tervetuloa mukaan Maria! Minäpäs pyörähdän kans vastavierailulla! :)

      Poista
  3. Heh, mä tein just samalla kaavalla viikonloppuna 3-veelle oman groovy hameen pinkistä tähtitrikoosta. Tyttö tosin onnistu tiputtamaan lihakastiketta hameelleen noin vartin pukemisen jälkeen, joten vielä ei olla päästy kuvaamaan! :) Kivalta näyttää teidän hamoset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähtitrikoo suorastaan huutaa pääsemistään kellohameeksi, eikö vaan? :)

      Poista
  4. Tosi kivat hameet! Tulee sellainen Kimperi-fiilis näistä, kaunis malli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, nyt kun sanoit, näissä on jotain samaa kuin niissä Kimperin finecord-samettihameissa! Enpäs tullut ajatelleeksi (en tosin ole Kimperillä juuri käynytkään.) :)

      Poista