Sivut

14.1.2013

Maalaustelineestä peiliksi
Kuten jo aiemmassa tripod-valaisin -postauksessa kerroinkin ja blogissakin on joskus tullut esille, olen harrastanut maalausta joitakin vuosia sitten. Tästä johtuen mulla on pari tällä hetkellä tarpeetonta maalaustelinettä jotka olen valjastanut uusiin tehtäviin.


Jykevämmän maalaustelineen maalasin ronskilla kädellä valkoiseksi, levitin kiinnitysvälin suurimmilleen ja laitoin vanhan peilin telineeseen kiinni. Lähemmin tarkasteltuna peili telineineen on melko rosoinen, mutta sopii makuuhuoneen nurkkaan pukeutumispeiliksi hyvin. Ja jos joskus vielä intoudun kotioloissa maalaamaan, on tämä teline käytössä kunhan vain peilin nostaa sivuun. Kätevää!
7 kommenttia:

 1. Oi oi... Tätäkö se minunkin, kohta varmaan lähemmäs kymmenkunta vuotta varastossa pölyä kerännyt telineeni on odottanut! Täytyykin tarkastaella, kuinka suureksi siinä tuon välin saa, että mahtuisiko millainen peili ;) Sitä paitsi tällainen valkoiseksi maalattu telinehän saisi vain uutta särmää, jos pääsisikin silloin tällöin maalauspuuhiin, pienet väriläiskät ja valumat siellä täällä, hmmm... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo, tätä se Heidi on odottanut! Ja valumat, ne ovat vain charmia!

   Poista
 2. Onpa kiva idea! En ole vastaavaan ennen törmännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enpäs ole hoksannutkaan että näitä ei ole tosiaan missään kaiketi ollut. Tämä on itseasiassa jo 2007 tehty, mutta nyt vasta tripodia tehdessäni muistin tämänkin tuunauksen ja päätin dokumentoida. :)

   Poista
 3. Tykkäsin edellisestä tuunauksesta ja tykkään todella kovasti tästäkin!

  VastaaPoista
 4. Tää on ihan mahtava idea! :)

  VastaaPoista