Sivut

30.12.2012

Mitä tulikaan tehtyä?

Selailin aikani kuluksi blogin postauksia taaksepäin ja fiilistelin mitä kaikkea tulikaan kuluneena vuonna tehtyä. Sitten höyrähdin, latasin koneelle kuvankäsittelyohjelman ja tein kuvakoosteen teidänkin riemuksenne.


Tammikuu



Helmikuu



Maaliskuu



Huhtikuu



Toukokuu



Kesäkuu



Heinäkuu



Elokuu



Syyskuu



Lokakuu



Marraskuu




Joulukuu




Vaikka omasta mielestä ajoittain tuntuikin siltä, että aikapula vaivasi ja aikaansaannokset jäivät tänä vuonna edellisvuotta vähäisemmiksi, kuvakollaasi todistelee kuitenkin muuta. Tiivistyksen myötä on myös kiva huomata kehitys jota vuoden mittaan on niin käsityö- kuin dokumentointirintamallakin tapahtunut. Tästä on mahtavaa jatkaa kohti uutta käsityövuotta! Ensi vuonna tiedossa on ainakin jotain ihan uutta matonkuteista, painimista sahan ja laudankappaleiden kanssa, betonia ja ennen kaikkea ankaraa tarvikevarastojen pienentämistä.

Ihanaa on myös ollut huomata kuinka blogi on hiljalleen kasvanut vuorovaikutteiseksi - kiitos siitä kuuluu teille ihanille, jotka täällä piipahtelette ja toisinaan jotain nasevaa tokaisettekin. Kiitos! :) Ensi vuoteen!


20 kommenttia:

  1. Apua kuinka ihanan blogin satuin blogisurffausmatkallani löytämään. Ihan mahtavaa. Huomaan, että olen tässä jo tovin "ahminut" vanhoja postauksiasi pala palalta. Sähän oot ihan huipputaitava. Se keltainen Andji -takki on huippumegaihana. Tahtoo kanssa! :D Ja ne joogahousut - APUA! I-H-A-N-A-T!!! Osaisinkohan minä tehdä samanmoiset itselleni??? Näen jo itseni kesällä noissa joogahousuissa ja takissa lenkkarit jalassa dogien kanssa ulkona. Ja nyt menen lisäämään blogisi seuraamieni blogien listaan...moiiiiiii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sun kanssas Kipa! Tässähän ihan punastuu! :) Kiva että viihdyt ja että vanhoistakin postauksista löytyy mielenkiintoista luettavaa. Ja hei, ne joogahousut on ihan superhelpot, lehdessä oli jopa kuvalliset ohjeet tekemiseen - ei voi siis epäonnistua. Kannattaa kokeilla! :)

      Poista
  2. Onhan tuota jotain pientä tullut tehtyä.. ;) Ihana kooste, sulla on kaikki aina niin kaunista! Hyvää Uutta Vuotta 2013!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos! Ihanaa uutta vuotta sullekin, me varmaan nähdäänkin taas keväällä ompelumerkeissä! :)

      Poista
  3. sä oot kyllä tehny niin paljon ihania juttuja tänä vuonna, mielestäni käyn täällä usein mutta en ees kaikkia juttuja muistanut nähneeni!
    Oikein mukavaa ihanaa uutta vuotta sinulle! :)

    VastaaPoista
  4. Sinulla on kyllä ollut tosi tuottelias vuosi! Aivan ihana kooste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Tulihan sitä jotain pientä tehtyä.. =)

      Poista
  5. Ahkera olet ollut! Tosi monta kivaa juttua, mutta heinäkuun kuvan iso lipasto ja nuo matot ovat mun suosikkeja. Hyvää ja ahkeraa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Voi Annukka mitä kaikkea ihanaa! Ja kuvat on niin herkkuja! Ah ja voih! <3

    VastaaPoista
  7. Ihana katsaus viime vuoteen ja mitä kaikkea kaunista oletkin saanut aikaan, vau!

    VastaaPoista
  8. Hei olipa kiva löytää blogiisi! Hauska huomata kuinka samantyyppisiä tuunauksia olemme tehneet.. Molemmat olemme inspiroituneet mm. vanhoista aterimista! Nuo heinäseivästontut ovat tosi kivoja - tosi hyvä idea! Klikkauduin lukijaksi, joten blogistaniassa tavataan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Mari! Kiva kun löysit tiesi tänne, toivottavasti viihdyt! Mä ainakin tule ehdottomasti vastavierailulle, kävinkin jo kännykällä selailemassa mutta se on niin kankeaa ja hidasta, pitää kunnon ajan kanssa koneella istuen paneutua paremmin. :) Hauskaa tosiaan miten samanlaisia inspiksiä ollaan saatu, heh! :)

      Poista
  9. Inspiroidun kyllä aina blogissasi käydessäni. Mulla on blogissa sulle haaste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuh, olipas se haastava haaste! Kiitos, mulla meni nyt sormi suuhun. Pakko pohtia vastauksia tovi. :)

      Poista
  10. Ihana tämä blogisi! :) Löysin tämän Korukoppa blogin kautta :)

    VastaaPoista