Sivut

5.10.2012

Lastenhuoneen tyynyjä



Käytännön syistä käsityöharrastukseni painottuu tällä hetkellä voimakkaasti sisustuselementtien puoleen. Samaisista syistä johtuen blogi pitelee hiljaiseloa, vaikka toisinaan tuntuukin siltä etten ikinä aiemmin ole tehnyt näin tiiviisti juttuja käsilläni tai miettinyt niin paljon visuaalisia asioita. No, viisi lyhyttä viikkoa enää ennen talon luovutusta, sitten muutto ja määrittelemättömän pitkä kausi purkamista..



Sitä odotellessa ommeltiin tyttöjen kanssa tyynyt. Kangas on vuoden takainen löytö Kodin1:n kangasosastolta joka riitti juuri ja juuri kahteen 45 x 65 cm tyynyliinaan. Sisustyynyiksi ompelin vanhasta lakanasta vastaavan kokoiset tyynyt, jotka tytöt täyttivät kierrätyskeskuksesta ostettujen tyynyjen vanuilla.



Tyynyliinat ovat auki molemmista päistä ja päälliset pysyvät paikoillaan solmimisnauhojen avulla. Ovathan nämä hieman keväiset, mutta piristysruiske on ihan tervetullut näihin harmaisiin ja sateisiin syyspäiviin!

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniin väriset on tyynyt!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tyynyt! raottelethan sitten uuden kodin ovia kanssa? varmasti vaikka mitä ihania juttuja tulossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sieltä jotain kuvamateriaalia heltiä. :) Paljon on kuitenkin tulossa itse tehtyä isompaa juttua kodin sisustukseen liittyen, joten varmasti vilahtelee myös itse kotikin! Kun nyt vaan valmistuisi.. :)

   Poista