Sivut

21.9.2012

Sukellus sohvalle!


Se on syksy, ja tuttuun tapaan harmahtavat värit hiipivät meillekin. Kirkkaan keväiset tyynynpäälliset pääsivät talviunille ja ompelin kasan uusia päällisiä, yhden kokonaan uuden pyöreän tyynynkin.Tutulla ja turvallisella reseptillä mennään - vanhaa ja uutta, seassa pitsinauhaa ja -liinoja sekä kasa vanhoja nappeja. Tyynynpäälliset on ommeltu omalla parhaaksi havaitulla tavalla vanhoihin sisustustyynyihin sopiviksi. Löytyy nappikiinnitystä ja vetskaria, pyöreästä tyynystä muutama nepparikin. Pyöreän tyynyn kaava on oma sovellus sekin. Pyöreä tyyny on niellyt sisäänsä kaksi tavallista 45 x 45 cm sisustustyynyä, ja on halkaisijaltaan reilut 40 cm.

Ja ompelukone surraisi lisää, kunhan muilta kiireiltäni ehtisin eteen istahtamaan..

5 kommenttia:

 1. Ihania! Tosi kivat värit, jotenkin syksyiset mutta silti raikkaat :)

  VastaaPoista
 2. Yllättäen harmaaseen taittava turkoosi (vai petrooliko tuo ennemminkin on?) ja violetti sopivat syksyyn -ja toisiinsa- hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Syksyinen hei samalta kylältä! Blogisi tuli mieleeni kun näin sua kerhossa :) Kävin joskus kesemmällä täällä katselemassa pitkän rimpsun uusia käsitöitäsi, kirjoitin kommentinkin, muttei se suostunut tallentumaan tänne. Saapa nähdä kuinka tällä kertaa käy. Kauniita käsitöitä oot tehnyt taas vaikka kuinka! Ihania käsityöhetkiä syksyysi <3 toivoo Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olipa kiva että löysit tiesi tänne ja jätit jalanjäljen! En ehtinytkään kerhossa vaihtaa sun kanssa sanaakaan, mutta ehkäpä me päästäis taas kerhoilun makuun syksyn mittaan. Aurinkoista ja valoisaa syksyä sinulle!

   Poista
 4. Hei, nää on mennyt multa ihan ohi! Hienoja.

  Pyöreää tyynyä olen itsekin mielessäni pyöritellyt, tosin semmoista samettista ja luksuksenomiasta... ;) Mut kahtoo nyt mitä sitä syntyy... jos vaikka jouluksi jonkun herkullisen punaisen karkkityynyn askartelisi.

  VastaaPoista