Sivut

13.6.2012

Katariina ja Orelma


Jos ei Mekkotehtaan ihanaa kirjaa ole vielä ehditty hehkuttaa tarpeeksi, niin kannanpa minäkin korteni kekoon. Kyseessä on ihana, visuaalisesti hellivä ja luovuutta ruokkiva teos, josta löytyy varmasti ommeltavaa kaikille ihanille mekkoikäisille tyttösille!Ensin kokeiluun pääsi Orelma (koko n. 92). Taskusta löytyy applikoitu bambi ja pääntieltä pari nappia.Toiselle neitoselle ompelin Katariinan (koko 92 cm), jonka somistin brodyyrilla, isolla taskulla ja helmaan ommellulla nappirivillä. Tyttöset rakastavat näitä (ja niin äitikin!)

22 kommenttia:

 1. I-h-a-n-a-t ! Varsinkin tuo Katariina on tosi nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekkotehtaan kaikki mallit ovat ihania, mulla on suuria vaikeuksia laittaa niitä järjestykseen ihanuuden mukaan! Mut ehkä ei tarttiskaan? Jos vaan tekis kaikkia monissa eri väreissä..? =)

   Poista
 2. Kauniit mekot! Tuo vaaleanvihreä Katariina etenkin on todella ihana. Mullekin posti toi jo ton kirjan ja pitäis pian päästä kokeilemaan... Ongelma onkin vain, minkä niistä ihanista mekoista tekisi ensin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Valinnanvaikeus on valtava! Tuota Katariinaa voin kyllä suositella sen näyttävyyden vuoksi, tokikin näpertämistä riittää kumppareiden kanssa vähän enemmän. :)

   Poista
 3. Minä haluaisin tuon vihreän aikuisten koossa!

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs tämä nyt temppuilee, tuleekohan kommenttini näkyviin nyt... Mutta siis aivan ihanat mekot ja etenkin tuo vihreä vie sydämen menneessään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika ihana, vaikka alkuun pelkäsin että siitä tulee liian pelkistetty pelkkänä vihreänä. :)

   Poista
 5. Siis ihan syötävän ihania! Tuo kirjanen täytyy kuin täytyykin hankkia. Ihanat mekot! Onnelliset tytöt kun taitava äityli ompelee ihania mekkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia, on hyvä kirja, mahtavat kuvat ja selkeät ohjeet! Ja koska kaikki mekkomallit on niin ihania tulin siihen tulokseen että helpointa hankkia koko kirja pelkkien kaavojen piirtämisen sijaan. :)

   Poista
 6. Sinulle on jotain blogissani...

  VastaaPoista
 7. Nämä ovat kyllä niin ihanat!! Vihreä on aivan mielettömän suloinen pitseineen ja nappeineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallit on kyllä toimivat! Pitäis vaan ehtiä ommella lisää, lisää ja lisää.. =)

   Poista
 8. Ihanat! Sulla on kivasti silmää noille somisteille. :)

  VastaaPoista
 9. Ihastuin ihan täysillä tuohon vihreään Katariinaan pitseineen. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika söpö kyllä! Aikuisellekin menis pienillä muutoksilla. :)

   Poista