Sivut

27.5.2012

PellavaliinatLeivon harvoin mutta silloin kun leivon, tulee uunista ulos yleensä korvapuusteja. Nuhjuisia, pinttyneen tahraisia keittiöpyyhkeitä on hieman ilkeä laittaa jäähtyvien pullien päälle lämpöä pitämään, joten ompelin nopeana sivutyönä muutaman pitsireunaisen liinan vain kyseiseen peittämis-/tarjoilutarkoitukseen.
Pellavakankaat ja pitsit ovat ostettu Tallinnasta, jokaisen ompelua- ja/tai käsitöitä harrastavan paratiisista Karnaluksista. Sinne pitäisi päästä uudestaan, ja mieluiten mahdollisimman pikaisesti! (Vaikka mitään akuuttia tarvetta ei ihan oikeasti olekaan).

8 kommenttia:

 1. Kyllä nyt kelpaa tarjoilla pullia!

  VastaaPoista
 2. Ihania liinoja, pitäisköhän itsekin ommella! Juuri ensi lauantaina ollaan menossa tuonne Tallinnan Karnaluksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjoi, antoisaa reissua Karnaluksiin! Jos pellava ja pitsit yhtään kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti ostaa sieltä vaikka varastoonkin! Hinnat olivat murto-osan (ainakin pitsien osalta, pellavakankaiden kohdalla ehkä -50-70%) Suomen hinnoista. :)

   Poista
 3. Iski pakottava tarve saada tuollaisia pellavaliinoja. Missä sellasia myytäis ihan valmiina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan huikea pakottava tarve! :D Oisko jotkut Pentikin/muiden vielä maalaisromanttishenkisempien liikkeiden valikoimissa? En kyllä valitettavasti ainakaan muista nähneeni missään, toki hirveän aktiivisesti en oo seurannutkaan. Tai hei, löytyisikö hakusanoilla 'maalaisromanttinen sisustus' nettikauppoja joista noita tuon tyylisiä vois ostaa?

   Poista