Sivut

8.12.2011

Risukransseja


Muotoile koivurisuista -kurssilla syntyi Alvarin lisäksi kransseja, tässä osa niistä. Innostuin ehkä hieman liikaa, mutta kranssit ovat onneksi aina tarpeen. Koristeluissa yritin pitäytyä kierrätyslinjalla ja siinä lähestulkoon onnistuinkin. Pitsiä, rusetteja, nappeja ja nauhoja löytyy jälleen, ja fimomassasydämetkin löysivät viimein paikkansa!

5 kommenttia:

 1. Nää on tosi hienoja! Voisin ottaa vaikka kaikki :) Napit on kiva koriste näihin.

  VastaaPoista
 2. Tosi sieviä! Mä jo ajattelinkin, että etkö yhtään kranssia tehnyt, vaikka Alvarkin oli tietysti söpöläinen. Omia suosikkeja ehdottomasti nuo sydämet!

  VastaaPoista
 3. Oiiiii!!! Aivan ihania :) Keskimmäinen on mun mielestä ihanin :)

  Hei Paula, sydämeen mahtuu vain yksi ämmä! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille!

  TanjaV: Tykkään näistä kaikista kanssa niin kovin, etten oikein malttaisi luopua yhdestäkään. Onneksi ei ole tilaa säilöä itsellä kaikkia, pakko laittaa eteenpäin osa. :)

  Paula: Kranssit olivat se ykkösjuttu joita lähdin tekemään, mutta kurssin puitteissa en ehtinyt koristeluihin syventyä joten bloggaaminenkin jäi myöheisemmäksi. :) Sydämet ovat nekin ihania, oman sydämeni sulattivat kuitenkin nuo pienet kaaossidonnalla tehdyt kranssit. :)

  Anu: Tuo kielioppisääntö on mullakin varmaan ainoa, joka on oikeasti koulunpenkiltä alitajuntaan iskostunut! =) Tuo iso kranssi on muuten tosi iso, ei oikein kuvista erotu. Halkaisijaltaan varmasti yli 35 cm, painoakin kiitettävästi.

  VastaaPoista