Sivut

30.12.2011

Neuvolakortin kansia


Puuhastelin nopeana sivutyönä kasan neuvolakortin kansia. Näitä on ylimääräisenä 9 kpl, joten jos on tarvetta niin kysellä saa! Malleissa on yhtälailla tytöille kuin pojillekin sopivia, myös molemmille käyviä värejä löytyy. Tarkoituksenani on avata jossain vaiheessa pieni putiikki tänne blogiin, mutta ihan vielä ei olla siellä asti. Sähköposti tai kommentit kuitenkin tavoittavat. :)

8 kommenttia:

 1. Ne kyllä on! Harmi, ettei tuota kangasta ollut silloin kun tein sulle ne veturikannet - olis ollut varmasti varteenotettava vaihtoehto tuokin kangas! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuoseja! Itsekin samoissa puuhissa olin ennen joulua ja osittain samoista kuoseistakin! Kaikki kävivät kaupaksi paikallisesti joulupuodissa! Eli putiikki pystyyn vain! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kaikkia söpöjä kansia! Kaikkea muutakin suloista löytyi sinun blogistasi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Nuksulle ja Hannalle! :)

  VastaaPoista
 5. Löysin blogiisi googletellessani neuvolakortin kansia, aivan ihania kansia oletkin tehnyt! Löytyisiköhän varastoistasi vielä ylimääräisiä yhdelle pienelle nuppuselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Laura! Laita spostia osoitteeseen a.aurinkoiset@gmail.com, laitan sulle kuvia muutamista kansista jotka ovat vielä kotia vailla! :)

   Poista
 6. Hei,

  Koetin laittaa sinulle sähköpostia neuvokortin kansiin liittyen, onkohan posti tullut perille?

  VastaaPoista