Sivut

12.10.2011

NappikorviksetSiivoillessani nappilaatikkoa löysin kasapäin kauniita pikkuruisia nappeja. Sellaisia, jotka juuri sopivasti istuisivat korviksiin. Kun ensimmäinen testipari kesti hyvin käyttöä eikä liimaus ratkeillut liitoksistaan, tein kaveriksi vielä muutamat nappikorvikset lisää.


Valkoiset, ilmeisesti luusta tehdyt napit, ihanan sirot ja juhlavat.


Vanhoista kuluneista metallinapeista tuli aika hauskat ja rouheat korvikset.


Eriparinapitkin sopivat sävyiltään ja olemukseltaan kivasti yhteen. Napit liimasin korvispohjiin kaksikomponenttiliimalla, ja hyvin on toistaiseksi päivittäistä käyttöä kestänyt. Näitä voisin tehdä kymmenittäin lisää, mutta ei kai sitä ihminen kovin monia oikeasti tarvitse?

8 kommenttia:

 1. Ilman muuta! Onko väritoiveita? Laitan sulle postia! :)

  VastaaPoista
 2. Mä kans oon tehnyt tuollaisia, tosi kivoja mun mielestä :)

  Oon alkanu seurata sun blogia, sen jälkeen kun linkitit sen säkkituolien verhoilun facebookiin. Tosi ihania juttuja. Ja mäkin aloitin pitää ideakirjaa, jos joskus taas ehtisin toteuttaakin :)

  VastaaPoista
 3. Joo, teeppäs tyttö mullekin moiset! :) Värillä ei väliä, mut jotain jujuu pitää olla, juu nou, vähän glamourii arkeen. ;)

  VastaaPoista
 4. Mira, eikö ookin kivoja! Ja niin nopeita tehdä, petollisen mukavaa puuhaa. :) Kiva että oot löytänyt tänne pieneen hengähdysnurkkaani arjen touhotuksesta.

  Maija, haaste otettu vastaan, minäpä pengon mitä löytyy!

  VastaaPoista
 5. Mullakin olisi noita korvispohjia tuolla laatikossa.. Ei ole tullut vielä sellaisia nappeja vastaan mitkä oli WAU-fiiliksen aiheuttanut =) Haussa olisi jotkin limen vihreät tms. vastaavat napit..

  VastaaPoista
 6. Oisin voinut sulle lahjoittaa jotkut napit korviksiin, mutta ei mullakaan taida olla limenvihreitä tai muitakaan kirkkaampia värejä. Mustaa, valkoista ja harmaata kyllä löytyy jos haluat! Kannattaa käydä esim. Sinellistä katsomassa askartelu/skräppäystarvikkeiden puolelta, siellä on aika kivoja kokoelmia pienehköjä värikkäitä nappeja valmispakkauksissa. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat nappikorvikset! Niin yksinkertainen idea eikä oo tullu aiemmin mieleen. To do listalle pääsee.

  VastaaPoista