Sivut

14.5.2011

Pussukat

  
Jämäkankaista syntyi pirteitä pussukoita! Kokoa kaunottarilla on n. 15 x 10 x 4 cm, ovat täydellisiä avaimien, pienen rahapussin ja aurinkolasien säilytykseen vaikka kauppareissun ajaksi. Inspiraatio ja yksityiskohtaiset ompeluohjeet löytyivät täältä. Monennäköisiä ja -kokoisia pussukoita olen tullut ommelleeksi aiemminkin, mutta Hipun ohjeilla vuorikin löysi siististi paikalleen. Mutta mitäs muuta näihin pistäisi?

2 kommenttia:

  1. Ihania pussukoita! Tein itse juuri vastaavan tyyppisiä, mutta eri materiaalista tosin. Saanko muuten kysyä, mistä olet tilannut noita kangasmerkkejä? Mun olisi tarkoitus ostaa niitä pian, ja yritän löytää kauppaa, josta olisi hyviä kokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon tehnyt nuo merkit itse tulostimella ja silittämällä, mutta mielessä on mullakin että pitäisi ostaa ihan valmiita vastaavia. Taitaa vaan aika monessa paikassa olla fonttien määrä rajallinen tai sitten hinta melko korkea. Onhan se vähän työlästä näperrellä merkkejä itse, ja varsinkin vaatteissa käytetyistä tahtoo tekstit haalistua jos merkin pohjana on jokin muu kuin tasainen puuvillanauha. Vinkkaa jos löydät hyvän paikan josta tilata, teen samoin jos löydän sellaisen eka! :)

      Poista